Shieldsová porazila rakovinu a čeká dítě

  • 1
Od poloviny devadesátých let se dařilo představitelce hlavní role v seriálu Správná Susan Brooke Shieldsové tajit před veřejností skutečnost, že prodělala rakovinu krku. Opakovaně také popřela, že její problémy s otěhotněním souvisejí právě s léčbou zákeřné nemoci, kterou musela podstoupit. Každopádně se ale nyní, jak Brooke sama velmi ráda říká, stal malý zázrak, a uzdravené herečce se podařilo po několika pokusech otěhotnět. Dítě čeká v květnu.

„Je skutečně pravda, že Brooke v posledních letech bojovala s rakovinou krku. To je ale nyní všechno pryč,“ přiznala matka a slavné herečky novinářům. O očekávaném dítěti nemluví matka Brooke jinak, než jako o božském daru seslaném přímo z nebe nebo dokonce jako o zázraku.

„Byla to hrozná doba. Sedmkrát nebo osmkrát se moje holčička Brooke pokoušela o umělé oplodnění. Už z těch neúspěchů bylo unavená a otrávená. Všechno se ale nakonec v dobré obrátilo,“ vzpomíná Shieldsová starší.
 
Teri nejraději popisuje okamžik, kdy svého prozatím nenarozeného vnoučka poprvé uslyšela. „Volala jsem Brooke zhruba před dvěma měsíci a ona mi jen řekla ´Mami, chtěla bych, aby sis něco poslechla´. Pak jsem jenom slyšela ten úžasný zvuk bijícího srdíčka. Byl to pro mne nepopsatelný zážitek. Nevídaná krása,“ dodává pyšně budoucí babička.

Americká herečka Brooke Shieldsová se podruhé vdala.

Americká herečka Brooke Shieldsová se podruhé vdala. Jejím manželem se stal spisovatel a producent Chris Henchy.