Sex s delfíny? Ano, ale jen z lásky!

  • 6
Podrobný a zcela vážně míněný návod, jak uskutečnit pohlavní styk s delfíny, se dá najít na jedné z internetových stránek. Anonymní tvůrce - hudebník a student veteriny - tvrdí, že se miluje s delfíny už dávno a rozhořčeně se ohrazuje proti nařčení ze sodomie. On prý zvířata nezneužívá, ke styku dochází dobrovolně a z vůle delfína. Delfíni prý lidi milují a často si přímo vyžadují pohlavní uspokojení.

"Delfíni podobně jako lidi provozují sex nejen z důvodů rozmnožovacích, ale pro posílení přátelství a pro zábavu," tvrdí autor.

Povedený veterinář na několika stránkách poskytuje doslova zoofilní Kámasútru. Například uvádí, že soulož mezi mužem a delfínicí je možná celkem bez problémů, zatímco ženám doporučuje, aby se s delfíním přítelem omezily jen na masturbační techniky.

Také uvádí způsoby svádění delfíních samců a samiček k erotickým hrám. Zájemcům o milostné hrátky s delfíny nicméně nedoporučuje "balit" tyto savce v mořských akváriích: "Musíte si najít pláž, kam delfíni připlouvají, a musíte na ní strávit hodně času, aby k vám přilnuli."

Delfíní Kámasútra končí skoro jako příručka pro výchovu paní a dívek z minulého století - jenže naruby: "Pamatujte si, že musíte milovat delfína ne kvůli pohlavnímu potěšení, které vám poskytne, ale protože je úžasný. Je to jedno z mála zvířat, které aktivně vyhledává lidskou společnost a těší se z ní," říká mravokárně tvůrce jednoho z nejbizarnějších erotických manuálů na světě.