Linda a její bývalý partner Richard Genzer.

Linda a její bývalý partner Richard Genzer. | foto: Profimedia.cz

Richard Genzer opustil Lindu Finkovou kvůli jiné ženě

  • 88
Richard Genzer přišel k manželství jako slepý k houslím v pořadu Hogo Fogo. Přesto to vypadalo, že jim to s Lindou Finkovou skvěle klape. To už ale několik týdnů není pravda a manželé nyní potvrdili rozchod.

Richard Genzer přiznal, že má novou přítelkyni. Tou je Markéta Jiránková, která se už před měsícem láskou ke Genzerovi pochlubila na svém profilu na Facebooku a nazvala ji dokonce "karmickou" a anděly seslanou.

Rozchod iDNES.cz potvrdila i Finková, která navíc ve VIP zprávách naznačila, že je ve hře i rozvod. "Tak přece nebudeme vdaný 20 let, ne? To by byla trapárna. Já se budu chtít určitě vdávat někdy přece, ne?" uvedla s tím, že je nyní dokonce šťastná.

"S dětmi je nám fajn. A rozvod? O tom jsme se ještě nebavili. Zatím se totiž spolu moc nebavíme. Já jsem sama, rozkoukám se později. Teď se věnuju právě dětem a práci," dodala pro iDNES.cz zpěvačka a moderátorka rádia Frekvence 1. 

Genzer a Finková mají spolu dvě děti - čtrnáctiletou dceru Viktorku a čtyřletého syna Matyáše. Manželé počali v roce 2004 ještě třetí dítě, ale o to přišli, když byla Finková v šestém měsíci.

Linda Finková a Richard Genzer s dětmi v roce 2008

Jejich manželství začalo v roce 2000 nezvykle - v televizním pořadu Hany Zagorové a Štefana Margity Hogo Fogo, kde Finková postavila svého partnera před hotovou věc a Genzer se dozvěděl, že se žení, až při obřadu.

,