Princ William a Kate Middletonová

Princ William a Kate Middletonová | foto: Profimedia.cz

Princ William s přítelkyní Kate shánějí společné bydlení

  • 8
Britský princ William se chystá ke společnému bydlení se svou přítelkyní Kate Middletonovou. Podle deníku Daily Mail Middletonová hledá dům, kde by se společně s Williamem mohla usadit.

Prvorozený syn korunního prince Charlese prý nehledá "nic velkého z hlediska královských standardů", touží nicméně po velkém pozemku. S Kate údajně také nechtějí být příliš izolovaní, protože by si chtěli užívat života.

Daily Mail upozorňuje, že ještě před několika měsíci by málokdo očekával takový posun ve vztahu pětadvacetiletého Williama a Kate, která ve středu oslaví 26. narozeniny. Pár totiž na jaře po pětiletém vztahu oznámil rozchod, což vyvolalo v Británii i ve světě velkou pozornost. Společně se znovu na veřejnosti objevili v červnu na oslavě Williamova ukončení kurzu pro vojenské velitele.

Přátelé páru tvrdí, že William a Kate jsou si teď bližší než kdy předtím a že jejich vztah oproti minulosti "uzrál". A podle nich už také budoucí britský panovník přehodnotil své dřívější prohlášení, že se nehodlá oženit dříve, než mu bude 30 let.

V letošním roce se nicméně William nebude moci své přítelkyni příliš věnovat. Už v pondělí nastupuje ke čtyřměsíčnímu výcviku u britského Královského letectva, kde se naučí pilotovat letadla a vrtulník, poté jej čeká několikaměsíční výcvik u námořnictva.


Britská královská rodina