Grammy 2009 - Paris Hilton - 51. udílení amerických hudebních cen, Staples Center Los Angeles (8. února 2009) | foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová má trable s láskou, chce zpátky expřítele

  • 4
Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová se stále trápí kvůli bývalému příteli Benjimu Maddenovi. Královna večírků šílela žárlivostí, když se jí do ruky dostaly fotografie Benjiho se zpěvačkou Kate Perry.

Frontman kapely Good Charlotte a popová hvězdička Kate si spolu vyrazili na den svatého Valentýna. Paris údajně po Benjim stále zoufale touží a fakt, že si její bývalá láska na den zamilovaných vyšla s někým jiným, nese těžce.

"Paris k Benjimu stále chová silné city a vidět takové fotky ji opravdu bolí. Je rozhodnutá získat Benjiho zpátky a nedovolí ničemu a nikomu, aby jí stál v cestě," tvrdí zdroj blízký Paris.

Katie Perry a Benji Madden
Katie Perry a Benji Madden

Benji a Kate strávili romantický večer v Las Vegas a média spekulují o jejich tajném vztahu. Mladá zpěvačka však všechny spekulace popírá a tvrdí, že jsou pouze dobří kamarádi.

"Valentýna jsem oslavovala opíjením se s partou dobrých kamarádů, bylo nás asi pětadvacet. Benji je milý kamarád, ale moje srdce momentálně patří jenom mé kočce," uvedla Kate Perry.

Krátce poté, co se Benji a Paris rozešli, přiznala blonďatá pařmenka, že k muzikantovi stále něco cítí. "Je to můj nejlepší kamarád. Choval se ke mně skvěle, byl loajální. Je to neuvěřitelná osoba a vždycky si budeme opravdu blízcí. Stále ho miluju, je prostě výjimečný. Nikdo není takový jako on. Pořád k němu něco cítím," přiznala Paris.