Jana Tvrdíková a Ondřej Kolář

Jana Tvrdíková a Ondřej Kolář | foto: SK Slavia Praha

Z Tvrdíka bude tchán. Brankář Kolář požádal jeho dceru o ruku

  • 73
Brankář fotbalové Slavie Ondřej Kolář (26) a modelka Jana Tvrdíková (20) se budou brát. Fotbalový reprezentant požádal svou partnerku, dceru slávistického šéfa Jaroslava Tvrdíka, o ruku a ona souhlasila.

„Řekla ANO,“ oznámil na Instagramu brankář Ondřej Kolář a přidal společnou fotku, na níž má Jana Tvrdíková zásnubní prstýnek.
„Řekla jsem ANO,“ potvrdila i modelka, vítězka světového finále Elite Model Look 2016.

Řekla ANO ❤️ @jana.tvrdikova

14. října 2021 v 10:43, příspěvek archivován: 14. října 2021 v 13:08

Ondřej Kolář a Jana Tvrdíková se znají již řadu let: on je brankářskou jedničkou Slavie, ona fanynkou klubu a dcerou předsedy představenstva. Pár spolu tvoří od loňského podzimu. „Vždycky jsme si spolu rozuměli. Před pár měsíci jsem pozval Janču na kafe a rozjelo se to,“ přiznal v lednu v rozhovoru pro iDNES Premium.

„Vtípky na náš vztah v kabině občas jsou, ale já jsem odolnej. Kluci třeba říkají, že už jsem víc v představenstvu než v bráně. Nebo se ptají, proč jdu trénovat, když už mám post jedničky jasnej.“

Letos v březnu při zápasu Slavie se skotskými Rangers utrpěl Kolář po surovém zákroku protihráče frakturu lebeční kosti. Jeho partnerka poté potěšila fanoušky společnou fotkou: Ondrášovi je každým dnem lépe a děkuje za podporu.

Po zranění hlavy chytal Kolář v ochranné helmě. Nyní je na marodce opět: při srpnovém zápase s Karvinou si zlomil žebro. Otřepané rčení neštěstí ve hře – štěstí v lásce pro něj platí stoprocentně.

24. listopadu 2016