Modelka ukázala svá ňadra po sedmi letech

  • 9
Svým poprsím už vyrazila plavovlasá modelka Anna Nicole Smithová, specializující se na předvádění spodního prádla, dech nejednomu muži. Dokonale se jí to podařilo zejména v případě amerického multimilionáře J. Howarda Marshalla II. († 90), který s ní krátce před svým skonem uzavřel sňatek. Ještě předtím jí odkázal neuvěřitelnou částku 1,6 miliardy dolarů.
Podívejte se do fotogalerie.

Podle Marshallových nejbližších, kteří napadli závěť, zemřel magnát v důsledku přílišného vyčerpání při plnění manželských povinností.

Aby čelila jejich obvinění, že starci svými sexuálními nároky přivodila infarkt, dodržovala Anna Nicole od roku 1995, kdy manžel zemřel, přísný celibát. V rozhovoru pro časopis Entertaiment Weekly´s ještě počátkem letošního roku řekla: "Sedm let jsem neměla žádný sex!"

Letitá soudní pře pro ni však nakonec dopadla úspěšně, a tak se modelka nyní znovu objevila na veřejnosti. V New Yorku předvedla unikátní kolekci spodního prádla švédské firmy H&M. Už plakáty, které zvaly k účasti na módní přehlídce, prý šokovaly.

"Billboardy, na nichž se Anna Nicole pyšnila svými úchvatnými křivkami, "píše německý týdeník Der Spiegel, "způsobily na Manhattanu dopravní chaos a četné srážky."

Pro Smithovou však bylo důležitější, že si získala sympatie publika v předváděcím sále. "Jak jsem zjistila z reakcí přítomných mužů," svěřila se spokojeně, "vážně se nemusím bát, že bych nadále trávila čas ve své posteli sama!"

Anna Nicole Smithová

Anna Nicole Smithová

Anna Nicole Smithová