Mirai Navrátil je single. Každý jsme chtěli něco jiného, říká jeho expartnerka

  • 45
Zpěvák Mirai Navrátil (31) už netvoří pár s manažerkou Michaelou Buschovou. Byli spolu čtyři roky a rozešli se už před pár měsíci. Podle webu Expres.cz za rozchodem nebyl nikdo třetí.

„Ano, je to pravda. Rozešli jsme se v srpnu. Každý jsme chtěli malinko něco jiného, ale rozešli jsme se v dobrém. Nic jsme si neudělali a nebyl v tom ani nikdo třetí. Normálně jsme v kontaktu a jsme i nadále přátelé. Hezký vztah mám i s jeho rodinou, na tom se nic nemění,“ cituje Expres.cz zpěvákovu expřítelkyni.

O rozchodu jako první informoval Blesk, podle kterého už expřítelkyně zpěváka kapely Mirai údajně randí s fotbalistou Sparty. „Nezlobte se, ale k tomu se vyjadřovat nechci,“ řekla Michaela Buschová.

Dvojice se dala dohromady před čtyřmi lety a oba zpočátku svůj vztah tajili. Když se začalo spekulovat o tom, že zpěvák má něco s misskou Andreou Bezděkovou, šli s pravdou ven. Michaela Buschová často jezdila za muzikantem i do jeho rodného Frýdku-Místku. Na nedávném koncertu kapely Mirai v O2 areně ovšem už chyběla. Se zpěvákovou rodinou si rozuměla, v což doufala i jeho maminka v roce 2022 v rozhovoru pro Magazín DNES.

„Jestli si jednou vybereš tu pravou, splní se mi sen mít v rodině holčičku. Zajít na kávu, na nákupy, to s vámi kluky nešlo,“ řekla Mami Navrátilová, která má kromě Miraie ještě mladší syny Maximiliána a Benjamina.

Mirai Navrátil v minulosti randil s Nikolou Ulčákovou. Byli i zasnoubení, po deseti letech vztahu v lednu 2019 oznámili, že jdou od sebe.