Mickey Rourke si rozumí s muži i ženami - Mickey Rourke | foto: Famous

Mickey Rourke si užívá v gaybaru i s mladými dívkami

  • 5
Mickey Rourke se občas nechává slyšet, že bez žen by si život představit nedokázal. Snaží se tak podle všeho zastřít fakt, že ho rozhodně chladným nenechávají ani muži.

Minulou neděli oslavoval americký svátek - Den otců v gaybaru Rokbar na Miami a náramně si užíval s několika přítomnými pány. Internetem už kolují fotky s opilou hvězdou filmu Sin City, jak se v kožené vestě muchlá s chlapíky a okukuje rozkrok tanečníků.

O Mickeyho sexuální orientaci se spekuluje v podstatě od počátku jeho kariéry. Slabost pro motorkáře a kožené oblečky dokáže skrýt jen těžko. V Hollywoodu dobře vědí o jeho únicích z reality, kdy se obleče do kůže, sedne na svůj stroj a objíždí srazy homosexuálních motorkářů, kteří mají v USA početnou základnu a tvoří subkulturu. Fotky z Rokbaru na serveru Hollywoodgrind jeden takový únik dokumentují.

Mickey Rourke si v baru užívá taneční show
Mickey Rourke sleduje taneční show

Debatovat na toto téma ale jednapadesátiletý herec odmítá a skrývá se za manželství. Ta mu přitom údajně ztroskotala právě kvůli jeho sexuálnímu apetitu. K druhé exmanželce Carré Otisové se chtěl svého času dokonce vrátit. Jenže pak ho nachytali v Londýně hned s několika ženami a bylo po sbližování. Mickey na to s klidným srdcem řekl: "Moje srdce stále patří jediné dámě."

V minulosti herec také tvrdil, že dává přednost mladším ženám z Británie, kam se za nimi dokonce přestěhoval. "Ženy potřebuji k životu. Cítím se díky nim mladší. Je potřeba dobít baterie a k tomu jsou mladé holky tou nejlepší šťávou. V mém případě k tomu stačí trocha spánku a spousta žen. Děvčata ve Velké Británii jsou nejlepší. Je to kouzelná země. Abych pravdu řekl, už jsem se tam usadil natrvalo," netají se Rourke svojí údajnou slabostí pro mladší ženy.