Mary J. Blige (Los Angeles, 10. února 2022)

Mary J. Blige (Los Angeles, 10. února 2022) | foto: Profimedia.cz

Mám ráda svoji svobodu, vysvětluje Mary J. Blige, proč nechtěla děti

  • 43
Zpěvačka Mary J. Blige (51) se rozpovídala o tom, proč nikdy nechtěla vlastní děti. Několikanásobná držitelka Grammy přitom v minulosti dělala nevlastní matku třem potomkům svého exmanžela Kendu Isaacse, se kterým se rozvedla v roce 2018.

Prvním důvodem, který zpěvačka uvedla, je nedostatek volného času. Pracovní kalendář má pořád plný, jen nedávno vystoupila na koncertě na Super Bowlu nebo na festivalu Jazz in the Garden.

„Mám ráda svoji svobodu v tom, že si můžu jít, kam chci, a dělat, co chci,“ řekla v rozhovoru pro E! Daily Pop. „Nelíbilo by se mi, kdybych se musela pořád o někoho starat.“

S dětmi přitom zkušenosti má. Její patnáctileté manželství s producentem Kendu Isaacsem znamenalo, že pro jeho tři děti fungovala jako nevlastní matka.

Když se novináři zpěvačky zeptali, jestli v budoucnu svého rozhodnutí nemít děti nebude litovat, tvrdila, že si to rozmyslet skutečně neplánuje. „To se asi nestane. Mám svoje synovce a neteře a taky neustále vidím, jak lidé zoufale shání pro své děti hlídání. Tím si nechci procházet,“ prohlásila Mary J. Blige, jejíž album Good Morning, Gorgeous obsahuje i texty o rozchodu se zmíněným exmanželem.