Markéta Sluková Nausch a Simon Nausch pózují v centru Vídně.

Markéta Sluková Nausch a Simon Nausch pózují v centru Vídně. | foto: Sport Invest

Plážová volejbalistka Markéta Nausch Sluková je těhotná

  • 36
Plážová volejbalistka Markéta Nausch Sluková je těhotná. Radostnou zprávu oznámila dvojnásobná medailistka z mistrovství Evropy o vánočních svátcích na sociálních sítích.

„My jsme ten nejkrásnější dárek dostali už před pár měsíci. Nechávali jsme si to pro sebe a nejbližší rodinu, ale náš předčasný vánoční dáreček už se moc skrývat nechce a začíná se jasně ukazovat světu,“ napsala Markéta Nausch Sluková v neděli odpoledne v příspěvku na Instagramu.

„Zdá se tedy, že je na čase se o tu radost podělit i s vámi. Kdo by to byl řekl, že rok 2021 nakonec přeci jen bude jedním z mým nejmilejších a že poslední čtvrtletí letošního roku vyjde konečně podle představ,“ pokračuje sportovkyně.

„Má přestávka v kariéře je zatím moc fajn. Hlavní důvod mého přerušení práce se zdá být spokojený, roste a zatím spolupracuje na mém vysněném brzkém návratu na písek. Držte nám palce. Snad to tak vydrží,“ dodala plážová volejbalistka.

Právě kvůli touze založit s manželem a trenérem Simonem Nauschem rodinu přerušila třiatřicetiletá hráčka letos v létě kariéru.

Vítězka šesti turnajů Světového okruhu letos přišla o třetí olympijskou účast kvůli pozitivnímu testu na koronavirus. S Barborou Hermannovou tak nemohly navázat na společný start v Riu de Janeiro. 

V roce 2012 v Londýně vybojovala Nausch Sluková ještě v páru s Kristýnou Kolocovou na olympiádě páté místo. Na srpnové tiskové konferenci nevyloučila, že se pokusí probojovat na olympijské hry v Paříži v roce 2024.

26. prosince 2021

,