Mariah Carey, Nick Cannon

Mariah Carey, Nick Cannon | foto: Profimedia.cz

Mariah Carey řeší problémy s neplodností

  • 33
Zpěvačka Mariah Carey navštívila kliniku specializovanou na léčbu neplodnosti. Osmatřicetiletá zpěvačka by ráda měla co nejdřív potomka se svým manželem Nickem Cannonem, kterého si vzala loni po divokém románku.

Carey si zašla do Centra repodukce v Beverly Hills, kde vyhledala specialistu na prenatální vyšetření. "Nick a Mariah zkoušejí naprosto cokoliv, aby se jim podařilo otěhotnět. Až téměř po roce, kdy se pokoušeli zplodit dítě přirozenou cestou, navštívili kliniku na léčbu neplodnosti, aby jim zde pomohli splnit jejich sen o miminku," uvedl zdroj blízký manželům pro server FemaleFirst.com.

Mariah údajně zoufale touží porodit dítě dřív, než jí v březnu příštího roku bude čtyřicet. Centrum, které si Mariah vybrala, je jedno z nejlepších na léčbu neplodnosti v Kalifornii. V minulosti se zde léčila například zpěvačka Jennifer Lopezová, která je nyní hrdou matkou dvojčat Maxe a Emmy.

Mariah Carey s manželem Nickem Cannonem

Manželé se se svým problémem netají a Nick navíc přiznává, že by chtěl hodně dětí. "Budeme se rozmnožovat, prostě se to stane," říká Nick. Mariah připustila, že je připravena stát se matkou, ale je unavená ze všech spekulací ohledně její případné neplodnosti. "Nerada o těchto věcech moc mluvím. Pouze o tom přemýšlím jako o další etapě a pak se uvidí," řekla zpěvačka.

"Změnila jsem svůj názor na mateřství, protože jsem potkala toho pravého. Myslím, že bychom mohli být skvělými rodiči, takže teď musíme co nejdříve vyřešit, jak bychom se jimi mohli stát," dodala Mariah.