Radka Pavlovčinová a zpěvačka LP v zákulisí natáčení klipu k písni One Like You

Radka Pavlovčinová a zpěvačka LP v zákulisí natáčení klipu k písni One Like You | foto: Archiv R. Pavlovčinové

Žhavá lesbická líbačka. Radka Pavlovčinová natáčela klip s LP

  • 9
Americká hudebnice Laura Pergolizzi, známá jako LP, natáčela před několika týdny v Praze videoklip pro svůj nový singl One Like You. Osobně si z 350 zájemkyň vybrala ženu do svého klipu. Stala se jí sestra SuperStar Adama Pavlovčina, herečka Radka Pavlovčinová.

Produkční tým LP měl přesně vyhraněnou představu o tom, jaká má být hlavní herečka videoklipu One Like You, který se natáčel v Praze koncem května. Krásná, zkušená žena nad 30 let, s hereckým a tanečním talentem, snědá, nejlépe latinoamerického či lehce exotického vzhledu.

Režisér Juan David Salazar se radil se svými českými známými z branže, a tak padlo jméno slovenské herečky Radky Pavlovčinové. LP si prohlédla její profil na Instagramu a vzápětí jí zavolali, aby přišla na osobní setkání.

Scénář videoklipu předepisoval poměrně hodně kontaktních scén. Jedna je dokonce přímo líbací, proto bylo nesmírně důležité, aby mezi LP a vybranou herečkou vznikla určitá chemie. Režisér měl nejdříve jisté pochybnosti ohledně výšky Radky Ravlovčinové, která je o 15 centimetrů vyšší než LP, ale po krátké konverzaci mezi ženami vzniklo přátelské pouto a bylo rozhodnuto!

„Je to pro mě splněný sen. LP jako zpěvačku a tvůrkyni obdivuju už léta, miluju její hudbu a hlavně její videoklipy. Líbí se mi v nich ženská tematika, zpracování, jsou divoké, rozmanité a upřímné,“ řekla Radka Pavlovčinová s tím, že ani ve snu ji nikdy nenapadlo, že by dostala příležitost zahrát si v jejím videoklipu, po jejím boku a ještě navíc hlavní roli.

Natáčení v divadelním prostředí kabaretu Royal na pražských Vinohradech trvalo pouze jeden den. Děj se točí kolem kasina a krásných burlesek v nádherných kostýmech a některé scény byly podle herečky velmi sexy.

„Co se týče natáčení musím říct, že jak samotná LP tak i celý její tým byli ohromně přátelští a pohodoví. Pořád jsme se smáli a vtipkovali, atmosféra byla uvolněná, klidná. Fascinovalo mě, jak se taková obrovská světová hudební ikona vůbec nebere vážně a každou chvíli si dělá legraci, jak ze sebe, tak ze všech a všeho kolem. Ten natáčecí den byl pro mě nádherným zážitkem, který dodnes vnímám jako jeden z nejkrásnějších mého života,“ řekla Pavlovčinová.

„Troufnu si říct, že s LP jsme se skamarádily, zůstaly v kontaktu, dokonce nově mě sleduje i na Instagramu. Píšeme si, posíláme si hlasovky, je to úžasný člověk s velkým srdcem, který mě nepřestává překvapovat,“ dodala herečka známá ze seriálů První krok, Lajna, Cesty domů, Co ste hasiči a dalších.