Linda Bartošová

Linda Bartošová | foto: Profimedia.cz

Bývalá moderátorka ČT a miss Linda Bartošová si vzala fotbalistu

  • 22
Bývalá moderátorka České televize a Česká Miss World 2012 Linda Bartošová (30) si vzala svého dlouholetého partnera, fotbalistu a rapera Tomáše Kučeru (31). Svatba proběhla v utajení.

O sňatku informoval Blesk, věděla o něm jen nejbližší rodina a pár přátel, kteří se účastnili obřadu. Novomanželé Kučerovi se na rozdíl od většiny celebrit zatím veselkou nepochlubili na svých veřejných profilech na sociálních sítích.

Novinářka a moderátorka Linda Bartošová a bývalý fotbalový záložník klubu FK Teplice Tomáš Kučera se zasnoubili po čtyřletém vztahu. Sportovec, který vystupuje také jako raper pod pseudonymem TK27, požádal svou lásku o ruku během dovolené na Bali loni o vánočních svátcích.

Bartošová po gymnáziu vystudovala žurnalistiku na pražské Fakultě sociálních věd UK. V roce 2012 získala titul Česká Miss World a reprezentovala Českou republiku na finále Miss World v Číně.

Od roku 2013 pracovala ve zpravodajství České televize, zkušenosti sbírala v zahraniční redakci. Později doplnila tým analytického pořadu Události, komentáře. Odchod z ČT oznámila loni koncem července.