Lily-Rose Deppová v seriálu The Idol (2023)

Lily-Rose Deppová v seriálu The Idol (2023) | foto: Profimedia.cz

Po natáčení sexuálních scén se cítím dobře, přiznala Lily-Rose Deppová

  • 13
Dcera herce Johnnyho Deppa a zpěvačky Vanessy Paradis Lily-Rose (24) se po vzoru rodičů snaží prorazit ve filmovém průmyslu. Její nejnovější rolí je popová diva Jocelyn v televizním seriálu The Idol. Tvůrci jsou zpěvák The Weeknd a Sam Levinson, který má na svém kontě i hit Euforie.

Deppová v minisérii, která se zaobírá romantickými vztahy a jejich úskalími, hraje zpěvačku Jocelyn. Ta se po psychickém zhroucení snaží vrátit na scénu. Zároveň prožívá vášnivý románek s vůdcem zvráceného kultu Tedrosem, kterého hraje The Weeknd. I když se v seriálu objevují vysoce explicitní sexuální scény, herečka prý o dvojnici ani neuvažovala.

„Je to celé moje. Takovou práci dělám ráda. Nemyslím si, že je na tom něco špatného. A nemyslím si, že je něco špatného na tom, že si takovou práci užívám,“ řekla deníku The Sun.

Lily-Rose Deppová v seriálu The Idol (2023)

„Každý kousek oblečení, každá interakce a každá nahota – všechny tyhle věci jsou záměrné a byly pro mě opravdu důležité. Možná jsem kvůli tomu trochu zvrácená. Ale po natáčení takových scén se cítím opravdu dobře, protože je v tom něco, co mi připadá velmi terapeutické – a možná proto tuhle práci dělám ráda,“ dodala.

Některé ze scén vyobrazují sebepoškozování, drogy, masturbaci, škrcení a sexuální styk s nožem. To vedlo k tomu, že někteří zděšení kritici označili seriál za „torture porn“.

Také na tiskové konferenci v Cannes Lily-Rose Deppová obhajovala rozsáhlou nahotu v seriálu. „Občasná fyzická obnaženost postavy odráží obnaženost, kterou u ní můžeme vidět po emocionální stránce,“ dodala.

,