svatba Laďky Něrgešové a Jaroslava Plesla

svatba Laďky Něrgešové a Jaroslava Plesla | foto: Milan Nováček

Laďka Něrgešová je pod čepcem

  • 36
Herečka a moderátorka Ladislava Něrgešová je od sobotní jedenácté hodiny mladou paní. V Ledeburských zahradách pod Pražským hradem si vzala za manžela zástupce šéfredaktora Lidových novin Jaroslava Plesla.

Obřad začal s velkou pompézností. Za hudebního doprovodu souboru Mikrochór sestoupila nevěsta po zahradních schodech ke svému nastávajícímu. Problém jí při chůzi trochu dělaly krásné svatební šaty z dílny módní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové i tropické teploty, které vypukly právě v den její svatby.

"Je mi vedro," odpověděla krátce poté, co řekla Pleslovi ano, na otázku, jaké jsou její první pocity. V rukou po celou dobu svírala kytici svých oblíbených orchidejí, květ orchideje měl v klopě i ženich.

Herečka známá v poslední době ze seriálu Velmi křehké vztahy bude nadále užívat své dívčí jméno Něrgešová. Děti, které novomanželé zatím nečekají ani neplánují, se budou jmenovat po otci.

Ze známých osobností sledovali svatební obřad herec Lumír Olšovský a zpěvačka Monika Absolonová, která pod tmavými brýlemi skrývala kromě brýlí dioptrických i únavu. Slavila totiž téměř do rána narozeniny svého kamaráda. Večírek pro známé a přátele, který novomanželé po oficialitách uspořádali, si ale nenechala ujít.

Už v neděli odjíždí šťastný pár na svatební cestu po Evropě. Navštíví Toskánsko, Monte Carlo i další města. "Moc se těším, ale zároveň nechávám svatební cestě volný průběh. Důležité je, že budeme spolu," prohlásila šťastná novomanželka.