Kurnikovová odpustila milenci nevěru

  • 2
Pomalu vyhasínající milostný románek mezi zpěvákem a lamačem dívčích srdcí Enriquem Iglesiasem a ruskou tenisovou kráskou a podle časopisu FHM nejerotičtější sportovkyní světa, které se však daří více v reklamních aktivitách než v tenise, Annou Kurnikovovou dostal novou jiskru. Obě hrdličky se totiž rozhodly, že společně stráví vánoční svátky.

Povážlivé trhliny utrpěl ostře sledovaný vztah obou celebrit, když byl osmadvacetiletý Iglesias spatřen v náručí o čtyři roky mladší chorvatské modelky Moniky Jakišičové.

Dvaadvacetiletá Anna však zřejmě už svou zlost překousla a podle agentury WENN oba stráví romantické Vánoce v Madridu u zpěvákovy dvaapadesátileté maminky Isabel Preyslerové.

"Anna stráví svátky s Enriquem v luxusním sídle jeho matky v madridském Puerta de Hierro. Jejich vztah zjevně dosud trvá," říká jeden důvěrný přítel paní Preyslerové.

Jejich love story začala téměř před dvěma roky, kdy Anně na dálku Enrigue složil několik poklon a pozval na natáčení videoklipu, v němž s ním měla účinkovat. Při natáčení jí údajně odmítl políbit, protože měla na rtu opar.

Tento malý incident však neměl žádnou velkou dohru, neboť od té doby jsou v mediálním světě považováni za jeden z nejvíce sexy mileneckých párů na světě.

Anna Kurniková z Ruska na módní přehlídce v Brně dokazuje, že na tenistky může být hezký pohled i mimo kurt.

Enrique Iglesias a Anna Kurnikovová

Anna Kurnikovová

Zpěvák Enrique Iglesias a tenisová hvězda Anna Kournikovová.

Ruská tenistka Anna Kurnikovová oblečená v šatech ve stylu Marilyn Monroe propagovala 11. prosince v Amsterdamu novou kolekci diamantových šperků Bijoux firmy Omega.

,