VIDEO: Kuchařová se poprvé líbala s Brzobohatým před kamerou

  • 11
Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová tvoří pár už několik měsíců. Jeden druhého si užívají také v práci. Nafotili spolu módní kampaň, budou účinkovat v show StarDance a hrají také v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Právě v něm si odbyli první společnou pusu před televizními kamerami.

Taťána Kuchařová coby Kristýna se v seriálu rozhodla omluvit Adamovi, kterého hraje Ondřej Brzobohatý. Chtěla mu poděkovat za všechno, co pro ni udělal. Bývalí seriáloví partneři se ale posilnili panáky a jejich přátelské setkání skončilo v posteli, čemuž předcházela vášnivá líbačka.

"Hraní je parketa, ve které si nejsem ještě jistá. Sebevědomí člověk samozřejmě nabírá při dalších zkušenostech, takže jsem na sebe v tomhle oboru určitě sebekritičtější. Ale moc mě to baví a v hraní bych chtěla pokračovat," řekla nedávno Kuchařová (více zde).

Miss World 2006 už několikrát prohlásila, že se ke své roli v seriálu dostala bez protekce svého přítele.

"Je to úžasná zkušenost a moc mě to baví. Já jsem byla oslovena produkcí, která si mě pozvala na kamerové zkoušky a na základě nich mě vybrali," řekla.

Ondřejovi Brzobohatému podlehla v Gymplu i Kristýna Leichtová

31. srpna 2012

Ondřej Brzobohatý má coby herec za sebou už spoustu líbacích scén. V Gymplu se líbal s Kristýnou Leichtovou a v jeho novém klipu And The Oscar Goes To, který režíroval Vojta Kotek, líbal Terezu Voříškovou (více o natáčení zde).

Podívejte se na líbačku Brzobohatého s Voříškovou v čase 1:13

9. října 2013

Která pusa Ondřeje Brzobohatého se vám líbila nejvíc?

celkem hlasů: 298

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 sobota 12. října 2013. Anketa je uzavřena.

S Taťánou Kuchařovou
S Taťánou Kuchařovou 151
S Kristýnou Leichtovou
S Kristýnou Leichtovou 104
S Terezou Voříškovou
S Terezou Voříškovou 43