Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová v kampani značky Czech Losers

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová v kampani značky Czech Losers | foto: Benedikt Renč

Moc si to užívám, říká poprvé o vztahu s Brzobohatým Kuchařová

  • 9
Taťána Kuchařová si vztah s Ondřejem Brzobohatým nemůže vynachválit. Superlativy sice šetří, ale její zamilovaný výraz mluví za vše.

"Užívám si to. Moc," říká na adresu společného soužití s Ondřejem Brzobohatým Taťána Kuchařová. Na otázku, jestli prožívá vztah, jaký si vždycky představovala, ale odpovídá diplomaticky. Zřejmě s ohledem na bývalé partnery.

"To se nedá takhle říct. Každý vztah je jiný, specifický. A jedinečný. A pro tenhle to platí taky," dodala modelka a Miss World 2006.

Že partneři chtějí spolu trávit co nejvíce času, dokazují jejich společné aktivity. Před nedávnem pózovali pro módní značku Martina Písaříka, brzy se objeví i ve StarDance a stále jsou k vidění i v seriálu Gympl.

Hraní mimochodem Kuchařovou velmi baví, byť je to prý disciplína, na kterou si teprve zvyká.

Miss World 2006 Taťána Kuchařová momentálně hraje v seriálu Gympl s ručením omezeným po boku partnera Ondřeje Brzobohatého.

"Je to parketa, ve které si nejsem ještě jistá. Sebevědomí člověk samozřejmě nabírá při dalších zkušenostech, takže jsem na sebe v tomhle oboru určitě sebekritičtější. Ale moc mě to baví a v hraní bych chtěla pokračovat," dodala Taťána, která si rovněž střihla malou roli v novém snímku Jiřího Menzela Donšajni.

Před vypuknutím StarDance se Taťána Kuchařová věnuje dalším aktivitám v zahraničí. Čeká ji focení v Německu a rovněž cesta do Dubaje, kde se zúčastní golfového turnaje na podporu své nadace Krása pomoci.