Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na cenách Emmy (Los Angeles, 12. září 2022)

Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na cenách Emmy (Los Angeles, 12. září 2022) | foto: AP

Kaley Cuoco je těhotná. Herečka prozradila i pohlaví miminka

  • 14
Herečka Kaley Cuoco (36) bude maminkou. Hvězda seriálu Teorie velkého třesku čeká své první dítě s kolegou Tomem Pelphreym (40). Šťastnou novinu oznámili na sociálních sítích.

Nastávající rodiče na Instagramu zveřejnili fotky i s velkým dortem, který má růžovou náplň, čímž odhalili, že čekají holčičku. Nechybí snímky těhotenského bříška, dětského oblečení a pozitivní těhotenský test.

„Holčička Pelphreyová přijde na svět v roce 2023. Jsme požehnaní a v sedmém nebi. Miluji tě Tomy Pelphrey!“ napsala Kaley Cuoco partnerovi, který sdílel podobné fotky.

Baby girl Pelphrey coming 2023 beyond blessed and over the moon… I you @tommypelphrey !!!

11. října 2022 v 22:58, příspěvek archivován: 12. října 2022 v 9:30

Dvojice se potkala letos v dubnu na premiéře seriálu Ozark a podle herečky to byla láska na první pohled. „Můj manažer mě vzal jako svého hosta na premiéru Ozarku a tam jsem ho potkala. Bylo to, jako by andělé začali zpívat. Říkala jsem si ‚Aleluja!‘ Bylo to velmi magické… bylo to dokonalé,“ prohlásila.

Svůj vztah pak potvrdili v květnu a poprvé se veřejně objevili na společné akci o měsíc později, když výkonný producent seriálu Letuška Greg Berlanti dostal hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Dvojice dorazila i na udílení cen Emmy, kde byli oba nominováni. Cuoco právě za seriál Letuška a Pelphrey za Ozark.

Kaley Cuoco v říjnu 2018 v jednom z rozhovorů přiznala, že dítě zatím neplánuje a necítí se na to být matkou. Chtěla se zaměřit hlavně na svoji kariéru.

Herečka letos na jaře pak prohlásila, že se vdávat už nikdy nehodlá. Její poslední manželství s miliardářem Karlem Cookem trvalo tři roky a jeho konec pár oznámil loni v září.

Kaley Cuoco v minulosti dva roky chodila s kolegou ze seriálu Teorie velkého třesku Johnnym Galeckim, který hrál Leonarda. Svůj vztah však tajili až do rozchodu v roce 2009.

V roce 2011 byla zasnoubená s Joshem Resnikem. Po rozchodu s ním herečka chvíli randila s muzikantem Bretem Bollingerem. V roce 2013 žila s filmovým Supermanem Henrym Cavillem, měsíc po rozchodu se dala dohromady s tenistou Ryanem Sweetingem, kterého si vzala na Silvestra 2013. Herečka a sportovec podali žádost o rozvod necelé dva roky po svatbě.

9. března 2016