Diskuze

Anistonová po letech v nahé postelové scéně. No tak! odmítla koordinátora intimity

Jennifer Anistonová (54), Jon Hamm (52) a Reese Witherspoonová (47) jsou hlavními hvězdami seriálu The Morning Show, který vypráví (nejen) o osudech televizních zpravodajů. Ve třetí sérii zaujala diváky vášnivá postelová scéna, kde se Hamm s Anistonovou ocitnou kompletně nazí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře Jennifer! Stručně řečeno: odmítla dalšího čumila, který je za to navíc placen. Kam jsme to dospěli...

0 0
možnosti
LJ

Jako vypadá dobře, prostě dispozice od pána boha, dřina a hodně peněz. A když jí ještě profesionálně nalíčí, tak i hodně mladších žen, které nemají čas a finance, proti ní holt vypadá staře. BTW, proč se tady v diskuzi pořád řeší nějký koordinátor intimity? Prostě někdo, kdo sleduje, aby nebyla porušena práva herců a nebyly překročeny určité meze (to by potom mohlo být rovnou péčko se vším všudy ).

2 0
možnosti
PR

TVL, oná vypadá pořád dokonale. To jako fakt nestárne?

2 0
možnosti

Koordinátor intimity je vlastně jen najmutý šmírák nebo jim k tomu i svítí?!

Co ti západní exoti nevymyslí! Jednou povolili podobné scény a herci taky souhlasili, že s nimi nemají problém. Je to čistě jen na nich, nepotřebují politruka!

8 2
možnosti
ŠŠ

No jo pseudoblesk se nezpře

0 5
možnosti
JM

J39a55n 44M19u17ž31í69k

14. 1. 2024 22:16

Ta Dženifer je tam normálně s chlapem. Muž a žena? Hnus! To snad není možné. Proč tam není s Dženifer s ona, ono, hento nabo tamto.

5 3
možnosti
MU

Pro pobaveni doporucuji serii knih People's Republic od Kurta Schlichtera. Tam jsou "cis aktivity" zakazane. :D

0 0
možnosti
PS

Obávám se, že brzy bude koordinátor intimity nezaměstnaným. Ne proto, že herci by ho nepožadovali, ale že po 100 letech budou tyto scény opět zakázány ve všech filmech "aktivisty".

8 0
možnosti
TV

T41o67m38a34s 79V65r16l11i79k

14. 1. 2024 19:40

Koordinator intimity? To v USA musi byt nejaka pravnicka, ne? Asi musi vsichni podepsat stohy dokladu a i tak je to osidne. Byl jsem na jedne dsikuzi, kde se jednalo o turu po horach. Musite podepsat, ze kdyz na tu ztezku vkrocite, tak na vlastni nebezpeci, atd atd, tristrankovy dokument. Ale i po tom pravnik v diskuzi vysvetloval, ze kdyz se vam neco pri ture prihodi, muzete se uspesne soudit.

0 0
možnosti

Tak chápu, že jsou v USA nebezpečná místa, kde jsou třeba grizly či pumy apod. A tudíž je reverz na místě, když zakázat to nechce ani jedna strana.

Ale soudit se pak, že to nebylo mojí vinou, když se mi něvo stalo, to už je fakt mimo chápání...

1 0
možnosti
JC

J64a62n 75C62h32o30d23u87r28a

14. 1. 2024 19:17

Jennifer je nejen hezká ale i moudrá.

12 0
možnosti

"Nejsme žádní nováčci, poradíme si sami. Rozhodně jsem při natáčení nepřišla k psychické ani fyzické újmě,“ směje se." Jasně, že si poradila, a jako v drtivé většině amerických filmů, kde jsou nazí milenci úplně sami, tak si dala prostěradlo až po bradu.

1 2
možnosti