Hurleyová: O syna se dokážu postarat sama

Herečka a modelka Liz Hurleyová chce být hrdou matkou a odmítá peníze, které jí má vyplácet jako výživné otec jejího syna Steve Bing. Liz míní, že se o sebe a svého syna dokáže postarat sama. "Já o žádné milodary a pomoc nestojím," říká 37letá svobodná matka, která svého syna otci ještě neukázala.

Malý Damian měl každý rok podle rozhodnutí soudu dostávat od svého otce 100.000 liber. Bing je připraven vyplácet částku až do doby, kdy Damian dosáhne 18 let.

Když Bing zjistil, jak jeho bývalá přítelkyně reaguje, prostřednictvím své mluvčí jí vzkázal, že "není v situaci, kdy by mohla odmítat peníze, o jejichž vyplácení rozhodl soud".

Bude-li Hurleyová i nadále trvat na svém rozhodnutí a peníze odmítne převzít, pak "Steve bude částku posílat přímo na synův účet", prohlásila Bingova mluvčí.

Sedmatřicetiletý producent a zámožný podnikatel Steve Bing žije v USA, stejně stará Hurleyová s Damianem ve Velké Británii. Pár se rozešel ve zlém ještě před narozením dítěte. 

V novinách Bing prohlašoval, že očekávané dítě určitě není jeho, protože Liz věrností zrovna nevládne. Ona se naopak bránila, že byla Stevovi po celý čas věrná. Bing byl nucen uznat otcovství až poté, co mu soud nařídil analýzu DNA a výsledky se shodovaly s analýzou osmiměsíčního Damiana.

Liz Hurleyová a Hugh Grant

Liz Hurleyová a Pamela Andersonová

Liz Hurleyová

Liz Hurleyová a otec jejího dítěte Steve Bing.