Josh Holloway a jeho žena Yessica Kumalová | foto: Profimedia.cz

Herec Josh Holloway, známý ze seriálu Ztraceni, bude tátou

  • 2
Známý svůdník ze seriálu Ztraceni Josh Holloway a jeho žena Yessica Kumalová očekávají radostnou událost - jejich první dítě. Děvětatřicetiletý herec to potvrdil časopisu TV Guide.

"Miminko se nám narodí v létě příštího roku," řekl Holloway magazínu. Podle hercova mluvčího se na prvorozeného potomka Josh i Yessica nesmírně těší. Svou lásku stvrdil pár manželstvím 1. října 2004.

Josh Holloway v seriálu Ztraceni
Josh Holloway v seriálu Ztraceni

Herec nyní tráví hodně času na natáčení páté řady seriálu Ztraceni, která bude mít v USA premiéru 21. ledna. Rovněž se věnuje natáčení a focení reklam. Stal se totiž tváří parfému značky Davidoff Cool Water. Naposledy pózoval jen v džínách v teplých mořských vodách kolem Havaje.

Josh Holloway fotil reklamu pro pánský parfém
Josh Holloway fotil reklamu na pánský parfém.

Kromě hercovy muskulatury vynikla i jeho tetování, které má na ruce, hrudníku a noze. Josh se svěřil, že až skončí s natáčením Ztracených, chtěl by ještě další. "Strašně toužím po dalším tetování. Mám pro něj rezervovaný kus obličeje," řekl Holloway.

"Chtěl bych si nechat vytetovat ornament některého z havajských kmenů nebo maorskou malůvku. Když se mi podaří najít nějaké pěkné erotické motivy, budu moc šťastný," dodal herec.