Gigi Hadidová (Miami Beach, 24. dubna 2015)

Gigi Hadidová (Miami Beach, 24. dubna 2015) | foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová čeká dítě s bývalým členem skupiny One Direction

  • 12
Další zpěvák ze skupiny One Direction bude tátou. Zayn Malik (26) čeká potomka s Gigi Hadidovou (25), s níž randí střídavě už tři roky. Modelka zprávu potvrdila, podle informací webu Page Six by měla být již v pátém měsíci těhotenství.

„Je to tak. Jsem těhotná. Přáli bychom si jen, abychom tuto šťastnou novinku mohli do světa oznámit sami a ne aby se to lidé dozvěděli jako první z bulváru. Ale i tak jsme samozřejmě moc nadšení, šťastní a vděční za všechna přání a gratulace,“ řekla Gigi Hadidová ve čtvrtek během videorozhovoru s Jimmym Fallonem pro pořad The Tonight Show. 

Modelka prozradila, že být těhotná během povinné koronavirové izolace není nic jednoduchého. Pozitiva vidí hlavně v tom, že může trávit spoustu času s otcem svého dítěte a s většinou členů rodiny na jejich farmě v Pensylvanii.  

„Všechno zlé je k něčemu dobré. Vážím si toho, že mám celou rodinu pro sebe a prožíváme toto jedinečné životní období společně. Jako těhotná mám různé chutě a ze všeho nejvíc teď nepřetržitě toužím po bagelech. Rodina si z toho dělá legraci, a tak byl dokonce i můj narozeninový dort, který jsem dostala minulou sobotu, ve tvaru bagelu,“ dodala kráska.

Šestadvacetiletý Brit Zayn Malik bude po Liamu Payneovi a Louisi Tomlinsonovi třetím tatínkem z bývalé sestavy klučičí skupiny One Direction, kterou opustil v roce 2015.

„No, jednou určitě založím rodinu, nevím, jestli pak budu stále modelka. Miluji kreativní práci v módě. Lidé, se kterými pracuji, jsou úžasní. Mám velké štěstí, že mohu trávit čas v jejich blízkosti. Ale kdo ví? Možná budu jednou na plný úvazek domácí hospodyňkou a kuchařkou,“ prohlásila před časem Hadidová.

NEW @voguebrasil by @luigiandiango

29. srpna 2019 v 19:34, příspěvek archivován: 1. května 2020 v 13:03

Gigi Hadidová a Zayn Malik spolu střídavě randili od roku 2015, během pěti let se již třikrát na delší dobu rozešli. Modelka na Instagramu potvrdila, že se k sobě se zpěvákem opět vrátili až letos na Valentýna, kde mu ke svátku zamilovaných popřála jako svému partnerovi. 

V mezidobí chodila Hadidová s modelem Tylerem Cameronem, zatímco Zayn Malik plnil sociální sítě podivnými vzkazy. Loni po rozchodu s modelkou například napsal na Twitteru: „Rád bych se omluvil za to, že jsem hajzl.“

VIDEO: Gigi Hadidová potvrdila zprávu o svém těhotenství: 

28. února 2016