Brooklyn Beckham a Nicola Peltzová

Brooklyn Beckham a Nicola Peltzová | foto: AP

Syn fotbalisty Beckhama se při židovském obřadu oženil s dcerou miliardáře

  • 112
Nejstarší syn fotbalisty Davida Beckhama Brooklyn (23) a dcera miliardáře, herečka Nicola Peltzová (27) jsou manželé. Své ano si řekli v sobotu v luxusní rezidenci na Floridě za přítomnosti několika desítek hostů. Svatební obřad byl židovský podle víry nevěsty a jejích rodičů.

Ženich měl při svatebním obřadu na hlavě jarmulku, nevěsta okouzlila v šatech značky Valentino, které si nechala ušít na zakázku. Za svědky šli Brooklynovi jeho bratři Romeo (19) a Cruz (17), jejich sestra Harper (10) byla za družičku.

Mezi svatebními hosty na oslavách v luxusní rodinné vile Peltzových v Palm Beach na Floridě nechyběly ani slavné celebrity. Objevili se tu například šéfkuchař Gordon Ramsey, tenistka Serena Williamsová, bývalá Spice Girl Mel B nebo herečka Eva Longoriová. Beckhamovi přijeli v černém Maserati MC20.

Svatby, na kterou bylo podle informací zahraničních médií vyčleněno v přepočtu 86 milionů korun, se nezúčastnil Brooklynův kmotr, hudebník Elton John. Tomu pořadatelé na poslední chvíli změnili termín koncertu.

Nicola Peltzová a Brooklyn Beckham se seznámili v roce 2017 na hudebním festivalu Coachella. Chodit spolu začali v roce 2019, zasnoubili se rok poté. Termín svatby průběžně stále odsouvali až na dobu, kdy budou moci oslavovat bez omezení, která platila během pandemie koronaviru. Týden před svatbou podepsali model a herečka předmanželskou smlouvu.

Majetek finančníka Nelsona Peltze (79) se odhaduje na 38 miliard korun, Beckhamovi oproti tomu disponují majetkem v hodnotě „pouhých“ 11 miliard korun.

Brooklyn Beckham a Nicola Peltzová si loni pořídili první společný dům, moderní rezidenci v Beverly Hills. Tu však už po pár měsících nabídli letos v únoru k prodeji a poohlížejí se po novém bydlení v Miami na Floridě.