Bouřlivák Charlie Sheen se oženil

Americký herec Charlie Sheen, známý z filmů Wall Street, Tři mušketýři nebo Mladé pušky, se o víkendu v Los Angeles oženil. Jeho vyvolenou se stala herecká kolegyně Denise Richardsová.

Pro jedenatřicetiletou Richardsovou je to první sňatek, šestatřicetiletý hollywoodský bouřlivák Sheen už má dceru z předchozího manželství. Denise a Charlie se poznali v roce 2000 při natáčení nezávislého filmu Good Advice (Dobrá rada).

Katolického svatebního obřadu se zúčastnili členové obou rodin, včetně slavného ženichova otce, herce Martina Sheena. Nevěsta a ženich měli na sobě modely, které pro ně speciálně vytvořil italský návrhář Armani. Denise byla oblečena do bílé saténové róby, Charlie měl dvouřadový smoking.

Sheen byl dlouho ženatý s modelkou Donnou Peeleovou; v  roce 1996 se pár rozvedl. V 90. letech se tento herec stal kvůli nezřízenému pití alkoholu a sexuálním eskapádám vděčným tématem  bulvárních listů.

 

 

Pravým příjmením se jmenuje Estevez stejně jako jeho bratr, také herec, Emilio Estevez - ten jediný z rodiny si nechal pravé jméno. Jejich otec, herec Martin Sheen, je synem španělského dělníka a Irky.

Zlatý Globus 2002 - Charlie Sheen. Získal ocenění v kategorii Nejlepší herec v TV seriálu - muzikál nebo komedie.