Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Milionář Boris Kollár má 16. dítě. Počet potomků nemusí být konečný

  11:01
Bývalý šéf slovenského parlamentu, podnikatel a milionář Boris Kollár (58) nerozmnožuje jen své jmění. Podle slovenských médií mu o třicet tři let mladší fitnesska Vanessa Hrubovčáková porodila v pořadí šestnácté dítě. Na expartnera to na sociálních sítích prozradila matka jeho dalších dvou dětí Barbora Richterová.
Boris Kollár a jeho dcery Alexandra Kollárová a Ester Krištúfková (Bratislava,...

Boris Kollár a jeho dcery Alexandra Kollárová a Ester Krištúfková (Bratislava, 25. září 2018) | foto: Profimedia.cz

Podle týdeníku Plus 7 dní o novém přírůstku nejdřív na Instagramu informovala Barbora Richterová, která má s Kollárem dva syny a letos ho obvinila z domácího násilí. „Rok 2023 byl pro Borise Kollára plodný,“ napsala Richterová s tím, že milionář se před necelým měsícem objevil na oslavě křtin dítěte v restauraci nedaleko Humenného.

Zprávu o dalším potomkovi milionáře pak potvrdila i matka nové maminky Silvia Šatníková. „Ano, co se týče mého vnuka, jsem hrdá babička a nedám dopustit na Borise. Je to jeden z mála lidí, který je normální, milý a dobrý člověk. I kdyby měl Boris sto dvacet dětí s padesáti ženami, vám se zpovídat nikdo nemusí. Vy jste nikdo, vy jste nic!“ napsala.

Vanessa Hrubovčáková v roce 2015 na Bikini Fitness:

„Drahá slečno Barbora Richterová, neberte si do svých úst mě a moji rodinu, příliš v nich smrdí. Jste psychicky nemocná žena, zatrpklá, zlomyslná, závistivá a žárlivá... Každý normální člověk usoudí, že nejste v pořádku. Smějete se z Borisova harému a sama jste do něj patřili, dokonce double. Smějete se z Borise, jak vypadá, jaký je, ale když oplodňoval vás, zřejmě vám to nevadilo, ale, chápu, mysleli jste v té chvíli na jiné záležitosti spojené s ním...,“ pokračovala babička Kollárova dalšího potomka.

„Nevyšlo?? Slečna Richterová. Co jste čekali?? Vaše malá kapacita mozku vám zřejmě nestačila k tomu, abyste pochopili, že Boris byl, je a bude takový, jaký je. Místo toho, že šíříte nenávist a zlo, věnujte svůj čas dětem, které jsou údajně na tom psychicky špatně právě kvůli vašemu nevhodnému a nepřiměřenému chování. A modlete se, aby se vám to všechno zlo nevrátilo,“ dodala Silvia Šatníková.

Doposud oficiálně 13 dětí s 11 ženami

Šéf strany Sme rodina, která se letos v slovenských volbách nedostala do parlamentu, Boris Kollár má potomků víc. Posledního syna Abnera mu letos v červenci porodila přítelkyně Laura Vizváryová (28). Majitelka obchodu v bratislavském Starém městě a účastnice X-Faktoru má z předchozího vztahu ještě šestiletého syna Petra.

Bývalá plavkyně Barbora Richterová (34) Kollárovi loni porodila dvanácté dítě Arona a mají spolu ještě syna Artura (12). Právě tato partnerka politika obvinila, že ji v roce 2012 ve své vile v Miami uhodil.

Kollár má nejstarší dceru Alexandru (22) s právničkou Stankou Horňákovou. Matkou druhé dcery Natálie (22) je náhradnice ze soutěže krásy Ivana Barnová. Třetí dceru Ester (20) má s Petrou Krištúfkovou, která seděla v parlamentu za stranu Sme rodina.

Syna Šimona Heliodora (15) má s bývalou přítelkyní tenisty Dominika Hrbatého Martinou Štofaníkovou. S playmate Andreou Heringhovou-Kanasovou má dceru Saru Zoe (13) a syna Borise (13). Další dceru Zairu (10) má s účastnicí soutěží Miss a fitnesskou Monikou Ostrihoňovou. Syna Christiana Alexandera (8) má s tanečnicí Paule Simoes. Syna Alexandera Jána (7) porodila účastnice SuperStar Barbora Balúchová a syna Markuse (3) má ze vztahu s brunetkou Miriam.

Plodní Borisové. Johnson má osmé dítě, Kollár se dočkal třináctého potomka

Podle týdeníku Plus 7 dní má politik ale ještě další dvě dcery. Jejich matka je kolotočářka Ľudmila Kudriová (28), se kterou Kollár randil v minulosti. Byli spolu například na dovolené na Kypru v době, kdy jí bylo šestnáct let. Mají spolu údajně čtyřletou a dvouletou dceru.

Politikova expartnerka Barbora Richterové ovšem zmiňuje ještě další údajnou maminku Kollárova potomka. Podle ní je to Nikola Bobková, která syna Noela porodila letos, krátce po narození jeho syna Abnera. Noel by tak měl být dokonce Kollárovým 17. dítětem.

Pašování drog i lascivní chat

Podnikatel Boris Kollár vstoupil do politiky v roce 2015 a založil hnutí Sme rodina – Boris Kollár. Je vlastníkem rádia Fun, zakladatelem akciové společnosti 1. Tatranská, která provozuje například střediska Park Snow Donovaly, Vysoké Tatry a Liptovské Revúce.

V roce 2016, kdy se jeho strana poprvé dostala do parlamentu, se Kollár dostal pod tlak po zveřejnění kopií údajných dokumentů kontrarozvědky z roku 1990, podle kterých se podílel na dovozu asi šesti kilogramů heroinu do tehdejšího Československa.

Dostala pár facek. Šéf slovenského parlamentu přiznal násilí na ženě

Média tehdy také dostala společné fotografie Kollára s Jurajem Ondrejčákem, kterého pak slovenské soudy poslaly na 16 let do vězení kromě jiného za řízení zločinecké skupiny. Kollár nařčení z obchodování s drogami popřel a zveřejněné informace a fotografie označil za součást diskreditační kampaně.

Politik proslul i různými sexuálně laděnými výroky. Otevřeně dává najevo, že v sexu nemá limity, a v roce 2020 také na veřejnost unikla jeho erotická komunikace se slovenskou transgenderovou modelkou Paris Nemc.

Na stránku Kollarjeuchyl.com ji tehdy někdo vyvěsil poté, co přepis konverzace chtěla zveřejnit bulvární média a Kollár jim za to vyhrožoval trestním oznámením. Lascivními touhami politika se pak bavilo celé Slovensko. Milionář k tomu řekl, že jde o starou záležitost a že se nemá za co omlouvat.

Autor:
Témata: Boris Kollár, rodina
  • Nejčtenější

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

24. dubna 2024  11:01

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19....

Herečka Hunter Schaferová potvrdila románek se španělskou zpěvačkou

21. dubna 2024

Americká herečka Hunter Schaferová potvrdila domněnky mnoha jejích fanoušků. A to sice, že před...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

23. dubna 2024  8:30

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta...

David Beckham žaluje Marka Wahlberga, žádá přes 8 milionů dolarů

20. dubna 2024  15:11

Bývalý fotbalista David Beckham (48) se s hercem Markem Wahlbergem (52) spřátelil, když se...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Kourtney Kardashianová oslavila 45 let. Kvůli fotce v bikinách se fanoušci bouří

22. dubna 2024  9:30

Kim Kardashianová (43) přidala příspěvek na Instagram, kde popřála své sestře Kourtney k 45....

Sebeuspokojování mi pomáhá cítit se dobře ve svém těle, říká Billie Eilish

28. dubna 2024  11:09

Známá zpěvačka Billie Eilish (22) poskytla magazínu Rolling Stone rozhovor, v němž otevřeně mluvila...

Znovu se poznáváme, říká o rozepři s Gomezovou její dárkyně ledviny

28. dubna 2024

Herečka Francia Raisaová (35) promluvila o tom, jak darovala v roce 2017 Seleně Gomezové (31)...

S mužem konzultujeme kde co, ale necháváme si dost svobody, říká Petra Špalková

28. dubna 2024

Herečka Petra Špalková promluvila v rozhovoru pro iDNES.cz o divadle, manželovi i dětech. Popsala,...

UFO, klony, nevěry. Shirley Maclainová proslula jako herečka, ale i podivínka

27. dubna 2024

Premium Klučičím sestřihem to jen začínalo. „Je velmi těžké k ní mít vřelé city.“ „Působí jako pravý opak...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...

Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů

Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit bývalému konkurentovi 21...