Ben Affleck: Svatba bude v létě

Hollywoodská hvězda Ben Affleck poznamenal, že se nemíní s herečkou a zpěvačkou Jennifer Lopezovou oženit okamžitě, ale v létě že svatba určitě bude. Uvedl to v rozhovoru pro časopis Vanity Fair. Otevřeně řekl, že jeho vztah s latinskoamerickou krasavicí vyvolává takový zájem a spekulace ve veřejnosti proto, že on je bílý a jeho vyvolená Portorikánka. "Rasová otázka se pokládá za nekorektní, ale je neustále přítomna," přiznal herec.
Ben v rozhovoru také řekl, že ho velmi rozhořčují řeči o tom, že Jennifer je sexuálně agresivní.

"Stále ji označují za svůdnici, žádostivou mužů, a přitom ve skutečnosti měla Jennifer za celý svůj život pět mužů. Ve fyzickém slova smyslu je velmi panenská," uvedl herec, který je podle časopisu People mužem s největším sex-appealem na světě, zatímco Jennifer Lopezová podle anket nepřetržitě patří mezi padesát nejkrásnějších žen světa.

Affleck přiznal, že Lopezová je první žena, která ho přivedla k myšlenkám na rodinný život. Nicméně vzápětí herec, který natočil čtrnáct filmů, uvedl, že plánuje ještě pár filmů natočit a rovněž dát příležitost Jennifer k práci.

"Jennifer bude pracovat druhou polovinu roku a já jí budu pomáhat a starat se o dům. Budu taková maminka, i když nemáme děti," konstatoval Ben.

Mezitím se objevily zprávy o skandálu, který žárlivý Ben Jennifer ztropil poté, co jí poslal skici na svatební šaty ze své poslední kolekce "P.Diddy" Combs, bývalý manžel Jennifer Lopezové.

Ben Affleck a Jennifer Lopezová