Bára Basiková a její nový přítel Petr Polák | foto: showpix.cz

Basiková je rozvedená, Pizingerovi zůstala chalupa

  • 25
Zpěvačce Báře Basikové spadl ze srdce velký kámen, dnes jí totiž konečně přišel rozsudek od soudu. "Jsem rozvedená, tedy svobodná, můžu začít nový život!" svěřila se iDNES.cz.

Rozvod zpěvačky a architekta Jaromíra Pizingera se táhl čtvrt roku. "Hlavně kvůli tomu, že jsme neměli čas se sejít," prozradila Basiková, která se s Pizingerem nakonec v klidu dohodla i na rozdělení majetku.

"Manžel si nechal chalupu v Krušných horách, já zůstávám v bytě v Karlíně. Je ale jedno, kdo si co vezme, hádat se o skříně mi přijde hloupý, pro mě je důležitá hlavně lidská slušnost," říká zpěvačka.

Její patnáctiletá dvojčata z prvního manželství prý vše prožívají v klidu. "Holky jsou v pohodě, když se chtějí s Jaromírem vidět, tak se viděj."

A jak hodlá Bára se znovu nabytou svobodu naložit? "Ještě nevím, dám si už ale asi větší pozor na chlapy," přiznala trochu smutně a opět se jí tak připomněla nevěra jejího nyní již exmanžela, která byla důvodem k rozvodu.

Nové manželství proto neplánuje ani se svou současnou velkou láskou, hercem Petrem Polákem. "O manželství jsme spolu ještě nemluvili, navíc slále oba bydlíme ve svých bytech, má to své kouzlo, ale je těžký být rozumnej, když je člověk zamilovanej," připouští.

Svůj čas nyní Bára Basiková věnuje nejen příteli, ale i práci. Čeká ji totiž hlavní role v novém muzikálu Michala Pavlíčka Dáma s kaméliemi. "Původně jsem měla alternovat s Lucií Bílou, ta ale vyráží na turné, takže bude vše na mně. Moc se ale těším, premiéra bude v divadle TaFantastika už v listopadu."