Angelina Jolie, Brad Pitt | foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie je vyčerpaná, chce pryč od rodiny

  • 34
Pro herečku Angelinu Jolie byla vždycky největším snem velká rodina a ani šest dětí jí nebylo málo. Nyní to však vypadá, že partnerka herce Brada Pitta mění svoje hodnoty. Otci svých dětí jednoduše oznámila, že potřebuje prostor.

"Angelina je odjakživa silně nezávislá, takže potřebuje být nějaký čas sama, aby se cítila normálně a šťastně," uvedl zdroj blízký Angelině pro server FemaleFirst.com.

"Její přirozenou reakcí je utéct. Jakmile se cítí stresovaná nebo vyčerpaná, často utíká pryč, aby mohla být sama. Momentálně má ale pro sebe velmi malý prostor a je opravdu v depresi. V posledních týdnech měla velké výkyvy nálad kombinované s výbuchy vzteku. Mezi ní a Bradem bylo obrovské napětí, které vedlo k hádkám," prozradil dále zdroj.

Angelina Jolie, Brad Pitt a jejich děti

Přátelé manželů tvrdí, že jejich vztah prochází krizí, protože třiatřicetiletá Angelina začíná být čím dál víc nešťastná z Bradovy měnící se povahy.

"Brad se začíná více prosazovat a ji to přivádí k šílenství. Jejich vztahu také moc nepomáhá to, že v posledních měsících Brad často tráví večery pouze se syny," shodují se přátelé.

Brad s Angelinou a jejich dětmi, sedmiletými Maddoxem a Paxem, pětiletou Zaharou, dvouletou Shiloh a dvojčaty Knoxem Leonem a Vivienne Marcheline, kterým je šest měsíců, momentálně tráví společnou dovolenou ve Francii, kde se pravděpodobně snaží problémy vyřešit.