Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou, Soukup byl poprvé u porodu

  • 105
Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (54) jsou rodiči, narodila se jim holčička, které dali jméno Rozárie. Dcera herečky Veroniky Žilkové (61) se tak stala trojnásobnou maminkou. O radostné novině informovala své sledující na Instagramu.

„A je to! Opět nejlepší MUDr. Vlk. Děkujeme všem za gratulace,“ napsala Agáta Hanychová v úterý večer k černobílé fotografii rukou jejích a jejího partnera. Na snímku prozradila i celé jméno dcery, Rozárie Soukupová.

Stejnou fotografii z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady sdílel na sociálních sítích i Jaromír Soukup. „Moje holky. Jsou úžasné a božské,“ napsal.

„Zvládla jsem to a Jaromír taky. Rozárka je teď na měření a vážení. Já už bych se šla osprchovat, ale musím ještě ležet. Dělala bych živák, ale Jaromír nechce, prý nejsem normální,“ svěřila se Hanychová se smíchem bezprostředně po porodu před desátou hodinou večer na Instagramu.

Bývalá modelka a moderátorka a šéf TV Barrandov v březnu v rozhovoru pro iDNES.cz prozradili, že porod bude v nemocnici za účasti tatínka.

„Jsem v nemocnici u mého porodníka pana doktora Vlka, kterému naprosto důvěřuji. Jaromír už má samozřejmě dvě děti, ale v životě ještě nebyl u normálního porodu,“ řekla tehdy Hanychová.

Nebuďte pokrytečtí, reagovala Hanychová na Soukupovy drsné urážky Hámy

Se Soukupem se dali dohromady loni v létě. Již po pár měsících randění oznámili, že spolu čekají dítě.

Dcera herečky Veroniky Žilkové má z předchozího vztahu s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou syna Kryšpína a ze sedm let trvajícího manželství s hercem Jakubem Prachařem dceru Miu.

Mediální podnikatel Jaromír Soukup má z předchozího manželství dospělé děti Lukáše a Natálii. Od roku 2013 byla jeho partnerkou herečka Kateřina Brožová, která byla tváří jeho televize a má v ní vlastní talkshow Exkluziv Kateřiny Brožové. Také hrála hlavní roli v barrandovském TV seriálu Doktorka Kellerová. V roce 2018 se rozešli.

Poté, v roce 2020, Jaromír Soukup chodil s bývalou partnerkou producenta Františka Janečka, operní zpěvačkou Terezou Mátlovou. Rozešli se po čtyřech měsících.