Diskuze

Zedníčková: Cestování nevzdáváme

Vítek Pokorný a Lucie Zedníčková se nevzdali své záliby v cestování ani po narození dcery Amélie. Když jí byly čtyři měsíce, jeli s ní na Maledivy a teď, o dva měsíce později, si plánují, že společně navštíví Thajsko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

b.bombicka

13. 7. 2005 11:19
ještě jednou-Kikina Zednice a Trotl Pokorný
To jsou teda rodiče. S takhle mrňavým dítětem lítají do kdejaký p*dele. A ještě spěj v nějaký chýši. Ti snad ani nevědí, co je odpovědnost! Vždyť tam to mimino může chytit nějakou exotickou chorobu-něco ho štípne apod. Nebo ho proti všemu očkovali? Chudák Amélie, ono jim nestačí, že jí trápej injekcema kvůli běžnýmu očkování. To si to cestování neumí na rok, dva odpustit? A pokud musej nutně k moři, tak co jet jednou někam poblíže-Itálie, Chorvatsko, Španělsko, Řecko apod.? Třeba Barma nepatří zrovna mezi bezpečné státy a to jak po stánce zdravotní, tak i po stránce politické. Fakt dva s IQ plž-mlž. A jentak mimochodem by mě zajímalo, kde na své exotické dovči berou money. Pokud vím, tak Zednice je na MD a předtím hrála jen v divadle, kde teda horentní platy neberou a Pokorný akorát přispívá svejma trapnejma článkama do časopisu Style-tak jestli tímhle vydělá na tu dovču, tak jdu psát do novin též. Podobný koniny jako on dokážu vyplodit při sezení na WC též.
0 0
možnosti

canigo

13. 7. 2005 11:39
Re: ještě jednou-Kikina Zednice a Trotl Pokorný
Pokorný nepíše jen do časáků, ale dotáhl to až na dramaturga taškařic na Nově. Vymýšlí to tam s nějakým Slávkem Bourou.
0 0
možnosti

b.bombicka

13. 7. 2005 11:11
Kikina Zednice a Trotl Pokorný
0 0
možnosti

vagin

13. 7. 2005 10:32
Skvělý článek.
Nahlédnutí do soukromí skromných lidí, kteří si stojí za svým; nechybí ani výchovné poučení. Text po celou dobu udržuje v napětí a na konci správně graduje. Bravo. (příště: Sagvan Tofi obkládá koupelnu)
0 0
možnosti

Juanides

13. 7. 2005 11:18
Re: Skvělý článek.
0 0
možnosti