Diskuze

Zdeněk Mahdal dostal k narozeninám synka

Herec, moderátor a dabingový režisér Zdeněk Mahdal dostal od své ženy Mirky dárek. Přesně 10. června, na jeho narozeniny, se narodil jejich syn Mirek. Po sedmiletém Zdeňkovi a dvouletém Markovi je to už třetí pokračovatel rodové linie.
Podívejte se do fotogalerie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lenka

6. 8. 2002 15:56
Kdo to je ?
Snad ne ten pán, co dabuje tak příšerně, že po první hlásce je jasné, kdože to k divákovi promlouvá ? Podle mého názoru asi "dabuje" zadarmo (aby zničil konkurenci), nemám jiné vysvětlení k četnosti jeho dabingové "práce", při níž i divák - laik trpí !!!!
0 0
možnosti

Kulík

6. 8. 2002 15:41
Loztomilouctý...
Jezisi maljá, panectu, to nám ale pánecet ledaktůlek vyblinkal loztomilouctej clánecet, to se nám nad tím klásňoucce lozjímá, jedno vocicto nezůstane suchouctý!
Ještě mi chybí informace o kvalitě stolice malýho Mahdala, frekvenci kojení, pohlavních styků v rodině Mahdalových až do třetího kolene a pak budu ouplně spokojenej!
Běžte se s takovejma článkama vysrat! Co nějakej Mahdal udělal záslužnýho? Že rozvážně kývá nad otázkou loterijního komisaře "Copak je to katedra?" a fundovaně zpovídá své stejně nablblé hosty v jednom obskurním pořadu?
I když jistě se najde spousta dam, které tu budou panu Mahdalovi k jeho heroickému a v pravdě nadlidskému výkonu zplození potomka gratulovat a jímavě o něm psát jako o v dějinách lidstva dosud nepoznaném udatenství, o němž musí být prostý póvl zatepla zpraven...
0 0
možnosti