Princ William a jeho žena Catherine druhý den po svatbě

Princ William a jeho žena Catherine druhý den po svatbě | foto: Profimedia.cz

William a Kate si z líbánek přivezli afrodiziakum, s dítětem nesmí otálet

  • 16
Princ William a jeho žena Kate se o víkendu vrátili ze svatební cesty, kterou strávili na Seychelách. Místní ministr zahraničí jim na rozloučenou věnoval zvláštní kokos ve tvaru ženského lůna, který prý funguje jako afrodiziakum. Páru se bude hodit, protože celá Británie čeká na jejich potomka. Objevily se ovšem spekulace, že je Kate neplodná.

"Bylo to nezapomenutelné," vzkázali vévodové z Cambridge po návratu z tropického ráje.

"Odlétali naprosto šťastní a zcela jasně spokojení se svým pobytem u nás," komentoval dovolenou příslušníků britské královské rodiny šéf úřadu pro turismus na Seychelách.

Coco De Mer

"Jsme poctěni, že si princ William a jeho manželka vybrali Seychely pro jejich výjimečnou dovolenou. A jsme hrdí na to, že jsme jim byli schopni zajistit pokojný a soukromý pobyt," uvedl seychelský ministr zahraničí Jean-Paul Adam, který podle deníku Daily Mail páru věnoval zvláštní kokos zvaný Coco de Mer. Ten má silné afrodiziakální účinky a je symbolem plodnosti.

Od novomanželů se teď očekává, že co nejdříve přivedou na svět potomka. Americký týdeník In Touch ale v minulém týdnu rozvířil spekulace o neplodnosti budoucí britské královny. Odvolával se ovšem pouze na nejmenované zdroje z Londýna.

Časopis In Touch informuje o problémech britského královského páru

"Zdravotní komplikace z Katina dospívání znamenají červenou na semaforu, protože mohou ovlivnit její schopnost počít dítě," cituje In Touch zdroj blízký vévodkyni z Cornwallu, choti prince Charlese.

William i princ Charles a před nimi princové Edward či Albert se narodili svým matkám vždy krátce po svatbě. Také od Kate Middletonové se letos neočekává nic víc, než že oznámí: "Jsem těhotná."

"Pokud Kate do devíti měsíců od svatby neotěhotní, pak bude vzdorovat dvousetleté britské tradici," potvrzuje britský královský životopisec Andrew Morton.

Princ William se po líbánkách znovu vrátil do práce a zahálet nehodlá ani jeho manželka. Podle jejích přátel se vrhne na charitu a po vzoru princezny Diany využije zájem médií, aby přilákala pozornost k důležitým věcem.

"Napodobí Dianu. Miluje Williama a je připravená se do toho pustit. Myslím, že využije zájmu pro to, aby dělala dobré věci," uvedl pro Daily Telegraph přítel prince Williama Thomas van Straubenzee.


Britská královská rodina