Diskuze

Vzestupy a pády roku: Vítězka StarDance, coming out i Vondráčkové držkopád

Rok 2023 byl pro některé známé tváře opravdu úspěšný. Jiné osobnosti na něj radši snad ani nebudou vzpomínat. Připomeňte si, komu se dařilo a kdo by události z uplynulého roku radši vymazal z paměti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

omluva: podle stareho zvyku jsem hledal zpravu o abdikaci Margrethe II na Revui, protoze tyhle korunovane zpravy se velkou vetsinou objevuji tady a kdyz jsem nenasel, napsal jsem prispevek dole.

V danem pripade se vsak idnes zachovala seriozne a zpravu zaradila kam mela - do zahranicnich zprav.

0 0
možnosti

jeden (dobrovolny) pad a tim vyvolany vzestup jeste idnes nezaznamenala. Aspon to nikde nevidim.

Abdikace danske kralovny Margarethe II., nejdele v soucasne dobe slouziciho evropskeho monarchy na trune, ohlasena na Silvestra.

Kralovna oficialne abdikuje po 52 lete vlade v den sveho vyroci nastupu na trun 14/1 a preda dansky trun (s faroeskymi a gronskymi drzavami) svemu synovi Frederikovi a jeho manzelce Mary.

0 0
možnosti

oprava: Margrethe II

0 0
možnosti

Chybí jeden z největších TV počinů, a to Eliška a Damián.

3 0
možnosti

Popravdě mě nejvíc z článku pobavil "držkopád". Né proto, že bych to paní Heleně přála, ale protože to byla nejvtipnější storka, která by vydala na bakalářskou povídku 😁

5 0
možnosti

J68i20ř49í 84J20i74r55s86a

31. 12. 2023 11:02

Ja bych zažaloval vodu

1 0
možnosti

Chybí mi tam Agáta. Není od bulváru hezké, že ji vynechali, vždyť je zásobuje aférami celý rok. Ovšem výrok roku pronesl Carlos Vémola, který řekl, že se o svá zvířata dobře stará. Lela by to jistě mohla potvrdit.

4 0
možnosti
Foto

Agáta, teta Agáta?

2 0
možnosti

Autorovi nebo autorce: za absenci citu pro jazyk nemůžete, to je zřejmě v genech po nějakém negramotovi, každopádně za ten držkopád (ke všemu v titulku), kterým dále prohlubujete novinářské dno, je pro vás škoda i sliny, kterou by si člověk před vámi odplivl.

6 3
možnosti

Máte naprostou pravdu, ale uvědomte si, kolik je tady diskutujících, kteří se jen "klepou" na něco hanlivého o HV. A těm se redakce hodlá zavděčit, zřejmě s nadějí, že si na příští rok objednají "Prémium".

1 1
možnosti

J37a15n 82V90á86l51e60k

31. 12. 2023 9:12

To je tak blbý článek, až je skvělý

3 0
možnosti