Vysoké IQ Sharon byl jenom výmysl

  • 10
Hollywood se dlouho domníval, že Sharon Stoneová je takový Einstein v sukních. S inteligenčním kvocientem 153 mohla zkoumat záhady rozumu a myšlení. Nyní se ale při pátrání v archívech mezinárodní společnosti sdružující nadprůměrně inteligentní jedince Mensa ukázalo, že jméno Stoneové v nich chybí.

Při zahnání do úzkých herečka přiznala, že to všechno byl jenom výmysl. Alespoň tentokrát měla Sharon tolik důvtipu, že nepopírala důkazy.

Představitelka filmu Základní instinkt přiznala, že v registru géniů nebyla nikdy zapsána, ale že jen navštěvovala některé přednášky členů této organizace.

Chvilka velikášství byla Stoneové odpuštěna, ale filmový svět se nyní potýká s problémem. Hollywood se jen s těžkým srdcem rozloučil s legendou o mimořádné inteligenci, která je v řadách celebrit vskutku vzácným kořením.

Mezi herečky, které by se nyní mohly ucházet o tento titul, patří třeba Geena Davisová, známá z filmu Thelma a Luise, nebo představitelka snímku Mlčení jehňátek Jodie Fosterová, která ovládá několik světových jazyků.
 

 

 

Sharon Stoneová pózuje fotografům na červeném koberci před vyhlašováním filmových Oscarů.

John Travolta a Sharon Stoneová tančí na oscarovém ceremoniálu.

Sharon Stoneová s Philem Bronsteinem