Revue videa roku 2019

Revue videa roku 2019 | foto: iDNES.cz

VIDEA ROKU 2019: Sexy modelky, Beverly Hills a královské dítě

  • 6
Návrat legendárního seriálu Beverly Hills 90210, prvorozený syn prince Harryho a vévodkyně Meghan či sexy focení šedesátnice Sharon Stone. Podívejte se na videa, která vás v roce 2019 bavila nejvíce.

Beverly Hills znovu na scéně

Televize Fox představila novou upoutávku na pokračování seriálu Beverly Hills 90210, které mělo premiéru letos v srpnu. Využila i legendární znělku, kterou ovšem vtipně zmodernizovala.

Nové díly Beverly Hills 90210 těšily diváky jen jednu sezonu. Televize se po první řadě rozhodla už nepokračovat v natáčení. Znělka získala od fanoušků kromě nadšených reakcí i mnoho negativních ohlasů.

Sexy fotografie po šedesátce? Všechno jde!

Sharon Stone potěšila fanoušky novým fotosetem. Na černobílých fotografiích pro módní magazín se herečka v jedenašedesáti letech objevila opět obnažená. 

Modelku kouslo prase do zadku

Méně příjemnou zkušenost zažila venezuelská modelka Michelle Lewinová. Ta na focení na Bahamách dlouho nezapomene. Když byla na pláži, přiběhlo k ní prase a kouslo ji do zadku. Fitness modelka se přesto neobvyklým útokem pochlubila na sociálních sítích. 

Meghan a Harry poprvé ukázali syna

Vévodkyně Meghan a princ Harry na hradě Windsor poprvé ukázali svého syna pár dní po narození. Po celou dobu ho nesl hrdý tatínek. Královský pár přivítal svého prvního potomka na svět 6. května 2019.


Britská královská rodina