Nejsem typ holky, která by byla povoláním přítelkyně, říká Kopřivová

  • 95
Modelka, návrhářka a přítelkyně Jaromíra Jágra (46) Veronika Kopřivová (27) se snaží pracovně nezahálet. Poznámek na téma zlatokopka si prý užila více než dost, proto chce být finančně nezávislá.

Poslední dobou hodně cestujete, klidně sama nebo s kamarádkou. Nebojíte se?
Nebojím, je to pro mě velké dobrodružství. Cestování si neuvěřitelně užívám a pokaždé, když mám někam jet, jsem v jednom chaosu.

Máte svůj e-shop. Jde o radost, starost nebo práci?
Od každého něco, rozhodně mě to moc baví. Nejsem typ holky, která by byla povoláním přítelkyně či manželka. Na začátku vztahu s Jaromírem jsem v Americe půl roku seděla doma a vlastně jenom čekala. Jsem akční člověk, proto mě to ničilo. Chtěla jsem něco dělat a nešlo příliš dobře skloubit na dálku moji práci, kterou jsem dělala. Nakonec mi přišlo nejrozumnější, že budu v mém e-shopu nabízet věci nejen z Evropy, ale právě z Ameriky. 

Hned se mi obchod pěkně rozjel, takže do Ameriky létám i teď, pravidelně. Teď tam opět jedu na pár měsíců, abych trošku cestovala, objevovala nová místa, vracela se na ta stará. Navíc zde mám i pár pracovních povinností. Jsem za to všechno šťastná, že mohu dělat práci, která mě baví, jako je cestovat a pracovat s módou.

Jak si užíváte módu právě v Čechách? Když už musíte do společnosti, co si ráda obléknete?
Vždy navštívím své kamarády a úspěšné módní návrháře, sourozence Ponerovi. Ti mě dokážou obléci do nádherných večerních šatů, případně i kostýmků, kalhot či i jiného pěkného oblečení. Jejich móda se mi nejen moc líbí, ale zároveň mi neuvěřitelně sedne. Baví mě sledovat jejich práci. Jsou nesmírně šikovní, talentovaní. Začínali z ničeho a dnes jsou jejich šaty na všech společenských událostech. 

Jak to máte s večírky, chodíte do společnosti ráda?
Já na večírky moc nejsem a nenaplňuje mě to. Přenechávám to lidem, které to baví. Navíc od té doby, co jsem s Jaromírem, jakmile někam přijdu, tak se většinou nehnu dál než od vstupních dveří. Ven si vyjdu tak třikrát do roka.

Nevyhledáváte ani jiné společenské akce, jako plesy, divadlo?
Jednou za čas si ráda vyrazím. Mám spíš ráda festivaly a koncerty, ale i na ty jdu tak dvakrát do roka. Raději se zdržuji doma, v klidu a jsem spokojená.