Adéla Gondíková - Přehlídka značky Marella | foto: Marek Navrátil

U Gondíkové se schyluje k rozvodu, u Kalivodové ke svatbě

  • 7
Dvě dámy se zcela odlišnými osudy se sešly na prezentaci kolekce Marella pro jarní a letní období. Herečka a moderátorka Adéla Gondíková, která přehlídkou provázela, čeká na rozvod s Ondřejem Brouskem, operní diva Andrea Kalivodová, která tu byla hostem, možná bude chystat veselku.

"Jsem zamilovaná, ale je ještě předčasné o tom mluvit, dozvíte se vše včas," odbývala novináře operní diva, která si na akci oblékla večerní šaty s hlubokým dekoltem. Sdílnější nebyla ani Adéla Gondíková, která o svém soukromí mluví velmi nerada, respektive vůbec.

"Na téhle akci jsem momentálně šťastná, ale jestli jsem šťastná, nebo nešťastná v životě, to opravdu nechci říkat. Možná tak někdy za rok, až vše utichne, o sobě řeknu víc," slíbila Gondíková.

Andrea Kalivodová
Andrea Kalivodová

V netradičních prostorách autorizovaného prodejce Mercedes-Benz opravdu zářila štěstím, a dokonce vtipkovala, když po modelkách Haně Mašlíkové, Renatě Langmannové nebo Lili Sarah Fischerové vyšla na molo a předvedla po svém svůj outfit. A rozhodně se netajila tím, že na akci je hlavně proto, že je patronkou Mda Ride, což je společnost lidí, kteří se rozhodli dlouhodobě pomáhat lidem s neurosvalovým postižením, známým jako svalová dystrofie. Prezentovala mimo jiné odznak, který tu byl na prodej, aby se výtěžkem přispělo na pomoc postiženým pacientům. Několik z nich bylo mimochodem na akci přítomno.

Renata Langmannová Lilian Sarah Fischerová

Herečka se už těší na první víkend v září, kdy se zúčastní benefiční jízdy Mda Ride. Usedne na motorku za svého bratra Dalibora, nebude chybět ani známý motorkář Standa Berkovec či herec Pavel Nový.

"Pojedu s Dádou, já se s ním vlastně vezu celý život," dodala s úsměvem. Do té doby se bude věnovat práci, momentálně zkouší v divadelní společnosti Háta, kde například hraje v Cyranovi, režírovaném Lumírem Olšovským. A samozřejmě se ze všeho nejvíc věnuje své dceři Nele. "Hodně jsem s Neluš a to je nejvíc," uzavírá Gondíková.