Tomáš Verner a jeho druhorozený syn Timothy (29. dubna 2022)

Tomáš Verner a jeho druhorozený syn Timothy (29. dubna 2022) | foto: Archiv T. vernera

Tomáš Verner je dvojnásobným tatínkem. Ukázal syna a prozradil jeho jméno

  • 10
Krasobruslař Tomáš Verner (35) se na sociálních sítích pochlubil šťastnou novinkou, jeho žena Tammy Sutanová porodila druhého syna. Manželé mu dali jméno Timothy.

„Náš malý uzlíček radosti. Moje úžasná žena Tammy Sutanová přivedla na svět našeho druhého syna Tima (Timothyho) Vernera. Jsem navždy vděčný za náš druhý zázrak lásky,“ napsal novopečený tatínek na Instagramu k fotce z porodnice.

Krasobruslař a jeho manželka už mají syna Tomáše, který se narodil v září 2020. Přestože si Tomáš Verner původně napodruhé přál holčičku, je samozřejmě rád, že má opět kluka.

Sportovec v rozhovoru pro týdeník 5plus2 nedávno prozradil, že syn Tomáš nyní dumá, jakým jazykem má začít mluvit. „Protože já na něj mluvím česky, žena na něj mluví anglicky a manželčini rodiče jen thajsky,“ řekl Verner s tím, že jeho děti nejspíš budou vyrůstat hodně multikulturně.

„Já jsem Čech, žena Američanka, rodiče Thajci… Stejně jsem celý svůj život cestoval, žil jsem šest let v Německu, tři roky v Kanadě a teď se nám se ženou líbí v Česku. A prarodiče jezdí i sem za námi, nejenom my tam. Oblíbili si totiž Prahu i naše Borovany,“ dodal.

Tammy Sutanová a Tomáš Verner se seznámili v roce 2006 na mistrovství světa v krasobruslení. Ona tehdy reprezentovala Thajsko, on byl reprezentant České republiky. Pomyslná jiskra přeskočila až o dvanáct let později.

„Do Tammy jsem se zamiloval na první pohled, ale bylo mi jasné, že tak krásnou ženskou asi v životě mít nebudu,“ prohlásil Tomáš Verner v minulosti v rozhovoru pro iDNES.cz.

Covid jim zhatil plány na velkou svatbu. Vzali se 14. března 2020, na obřadu byli jen ženich a nevěsta, rodiče z obou stran a dva svědci.

21. prosince 2020