Tom Cruise bydlí v Kalifornii, zatímco jeho dcera v New Yorku. | foto: Reuters

Tom Cruise bude po rozvodu platit jenom alimenty 600 tisíc měsíčně

  • 18
Padesátiletý Tom Cruise vyvázl z rozvodu s třiatřicetiletou Katie Holmesovou docela levně. Své exmanželce nemusí platit nic, jen alimenty na společnou dceru Suri. Výživné pro šestiletou holčičku bude v přepočtu osm milionů korun ročně.

Rozvod Toma Cruise a Katie Holmesové patřil mezi nejpřekvapivější, nejrychlejší a zřejmě také nejlevnější v Hollywoodu. Pár se dohodl, že herec bude platit pouze výživné na dceru Suri, která bude bydlet s matkou v New Yorku.

Podle portálu TMZ Cruise bude mít na starosti také výdaje spojené se zdravotní péči, pojištěním, vzděláním a mimoškolními aktivitami dcery, dokud Suri nebude 18 let. Bývalí manželé se také domluvili, že Suri nebude navštěvovat žádnou internátní školu.

Katie Holmesová se po rozvodu chystá na týden módy v New Yorku, kde by měla představit svoji další módní kolekci.

Tom Cruise  zase pokračuje v natáčení a byl si vyrazit v Londýně. Objevil se v podniku Chinawhite, v němž míchal hudbu jeho sedmnáctiletý adoptivní syn Connor. Otec se prý sice skvěle bavil, v klubu byl ale především jako dozor nezletilého potomka. Ihned po svém vystoupení Connor se sestrou Isabellou odlétli soukromým letadlem do Curychu. Tam měl Cruiseův syn druhé evropské vystoupení.

19. července 2012