Koloman Magyar alias rapper Kali

Koloman Magyar alias rapper Kali | foto: TV Nova

Náhrada za Rytmuse a Majka Spirita. Rapper Kali bude v pěvecké show

  • 11
Dalším koučem pěvecké show The Voice Česko Slovensko bude slovenský rapper Koloman Magyar, který vystupuje pod uměleckým jménem Kali. Usedne mezi porotce Vojtěcha Dyka a Janu Kirschner.

V předchozích ročnících soutěže, která se vysílala pod názvem Hlas Česko Slovenska, byli v porotě rappeři Rytmus a Majk Spirit. Ty nyní vystřídal Kali.

„Nikdy by mě nenapadalo, že by mě mohli oslovit do tak velkého projektu, jakým je The Voice Česko Slovensko,  takže nabídka mě velmi překvapila. Na jedné straně jsem si uvědomoval, že je s tím spojená velká zodpovědnost, na druhé straně jsem potřeboval nějakou změnu a beru to jako další velký krok v mojí kariéře“ řekl Kali.

Na svoji úlohu mentora se prý hudebník moc těší, zároveň ovšem cítí velký respekt.

„Těším se v první řadě na to, že zažiju něco nového, že poznám nové lidi, nepochybně uslyším mnoho talentů a s některými z nich budu i pracovat. Zároveň to beru velmi vážně,“ dodal.

Mentoři, kteří budou dohromady čtyři, budou hledat ten nejlepší hlas Česka a Slovenska. Kdo bude čtvrtým koučem, zatím televize neoznámily. Spekuluje se, že to bude lídr Kabátů Pepa Vojtek, který porotcoval i předchozí dva ročníky soutěže. 

Vítěz show, která se na televizních obrazovkách objeví na jaře 2019, kromě titulu The Voice Česko Slovensko získá i výhru v hodnotě dvou milionů korun.

První vítězka Hlasu Ivanna Bagová natočila v roce 2013 svůj první videoklip:

19. února 2013