Tenista Rafael Nadal

Tenista Rafael Nadal | foto: Profimedia.cz

Sukničkář, řecký bůh i rebel. To jsou největší fešáci Australian Open

  • 13
Mají talent, umějí to s raketou a navíc se na ně dobře kouká. Tenisové Australian Open, které tento týden odstartovalo, nabízí vedle parádních výkonů i pohled na vysportovaná těla.

Stefanos Tsitsipas

Zatímco tenisoví experti obdivují jeho agresivní hru a přesné údery, fanoušci a fanynky šílí z jeho mušketýrského vzezření. Dvaadvacetiletý sympaťák zazářil před dvěma lety právě na Australian Open, kdy se senzačně dostal až do semifinále. Poté ovládl i Turnaj mistrů. Je historicky prvním řeckým tenistou v elitní desítce ATP a Řekové ho zbožňují. Stefanos má však oči jen pro svou partnerku Theodoru. 

Nomad’s home

15. října 2020 v 7:35, příspěvek archivován: 8. února 2021 v 10:25

Matteo Berrettini


Tento italský tenisový kavalír vypadá trochu jako zpěvák Enrique Iglesias, s raketou v ruce mu to však jde rozhodně líp než s mikrofonem. Jeho dětským vzorem byl Roger Federer a čtyřiadvacetiletý rodák z Říma má také našlápnuto ke skvělé kariéře. Předloni hrál semifinále US Open a patří do Top 10 světového žebříčku. Doma si hýčká půvabnou tenistku Alju Tomljanovičovou

22. června 2020 v 20:48, příspěvek archivován: 8. února 2021 v 10:26

Alexander Zverev

Poslední měsíce jsou pro německého tenistu Alexandera Zvereva poněkud krušné. Někdejší partnerka Olga ho obvinila z psychického i fyzického týrání a bývalá partnerka Brenda oznámila, že s hráčem sice čeká dítě, ale už spolu netvoří pár. Uff... V Austrálii chce třiadvacetiletý čahoun s nevinným úsměvem konečně ukázat, že v soukromí se již zklidnil, zatímco na tenisovém dvorci to umí pořádně roztočit. 

When they tell you that your finally back competing. @abiertomexicanodetenis

25. února 2019 v 4:02, příspěvek archivován: 8. února 2021 v 10:27

Grigor Dimitrov

Kdyby se mezi sportovci vyhlašoval největší Don Juan, bulharský tenista by patřil mezi favority na vítězství. Jeho náručí prošlo hned několik známých žen – tenistky Serena Williamsová a Maria Šarapovová či popová zpěvačka Nicole Scherzingerová

Nyní randí s krásnou Lolitou Osmanovovou. A opět to není žádná holka od vedle. Jejím otcem je ruský oligarcha Eldar Osmanov. Dimitrov patří stabilně mezi nejlepších dvacet tenistů světa, v létě prodělal covid-19, nyní už má solidní formu.

7 time world champion and a fan

17. září 2019 v 20:05, příspěvek archivován: 8. února 2021 v 10:28

Rafael Nadal

Antukovému králi bude již pětatřicet, a přestože vlasů nemá nazbyt, pořád je to fešák. Vypracované bicepsy, tradiční čelenka, soustředěný pohled tygra. Současná tenisová dvojka zbožňuje svou manželku Mariu, čokoládu, paellu od maminky a sbírání grandslamových titulů. Zatím jich má dvacet, dočká se také letos?

Molto felice di avere questo trofeo di nuovo con me. Gran settimana, grande torneo, grazie Roma! #grazieatutti #Roma #tennis #tenis #campeon #campione #champion #italy

20. května 2018 v 21:53, příspěvek archivován: 8. února 2021 v 10:30