Syn Celine Dionové nemá rád její hlas

  • 5
Světoznámá popová zpěvačka Celine Dionová (30. března oslaví 34. narozeniny) prozradila, že její čtrnáctiměsíční syn René-Charles zřejmě nenávidí její hlas. "Začíná plakat, když zpívám," prohlásila. Bez ohledu na to plánuje Celine s manželem René Angélilem dalšího potomka. "Velmi si přejeme druhé dítě," prohlásila Dionová.
O druhém dítěti hovořila Celine Dionová už před rokem, kdy svého tehdy dvouměsíčního syna představila novinářům a zejména fotografům.

Je známo, že zpěvačka se snažila přijít do jiného stavu mnoho let. Nakonec se manželé rozhodli k oplodnění in vitro (ve zkumavce) na specializované klinice v New Yorku. Slova Celine Dionové naznačují, že i druhé dítě bude počato stejným způsobem.

Ve frankofonním Quebeku narozená hvězda se proslavila například písní My Heart Will Go On z velkofilmu Titanic. Před časem prohlásila, že přerušila hudební kariéru kvůli založení rodiny a péči o tehdy nemocného manžela, který měl rakovinu kůže. Celine uvedla, že na scénu se chce vrátit, až bude jejímu chlapci nejméně 12 nebo spíše 18 měsíců.

Kanadská zpěvačka Celine Dionová na ceremoniálu Grammy 2002.