Sylvester Stallone s manželkou a dcerami na premiéře reality show The Family...

Sylvester Stallone s manželkou a dcerami na premiéře reality show The Family Stallone (New York, 11. května 2023) | foto: Profimedia.cz

Sylvester Stallone pro dcery najal mariňáky. Procvičovali sebeobranu

  • 6
Herec Sylvester Stallone je velmi starostlivý otec. To o něm říkají jeho dvě nejstarší dcery po tom, co najal příslušníky speciálních sil námořnictva Spojených států (zvanými Navy SEALs), aby je trénovali v sebeobraně. Sophie (27) a Sistine (25) se totiž přestěhovaly do podle jejich otce zločinem sužovaného New Yorku.

Sylvester Stallone v obavách o bezpečnost svých dcer uspořádal lekci vojenského výcviku sebeobrany. „Bylo to těžké. Byli jsme v lesích asi šest hodin. Sophia a já jsme od těch chlapů dostaly na prdel. Byli to opravdoví borci,“ řekla Sistine deníku New York Post před premiérou druhé série seriálu Rodina Stallonových.

Sophie a Sistine dokonce dostaly za úkol honit kuřata, což připomíná scénu z filmu Rocky II z roku 1979 se Stallonem v hlavní roli. „Honit kuřata zní jako zábavná hra. Musíte být rychlí, mít trpělivost, hbitost a pochopit, že vás porazí něco, co váží tři kila a má zobák,“ vysvětlil Stallone.

„Nepřekvapuje mě, že nás táta něčemu takovému podrobil, takové vojenské tréninky organizoval často i v dětství,“ svěřila se Sophie.

Sestry vzpomínaly i na to, že jejich výchova zahrnovala přísnou ranní rutinu, včetně každodenního vstávání v šest hodin ráno. „Nutil nás jíst vajíčka s kečupem, to miloval. Dělaly jsme hodně sedů-lehů, kliků, přítahů…“ dodala.

„Nemyslím si, že o nás bude mít někdy menší strach. Je jako klasický přehnaně starostlivý táta. Tři dcery ve věku, kdy jsme tak nějak všude a pořád někde venku,“ zakončila Sistine.

16. května 2017

,