Diskuze

Sportovní halou se nesly rockové balady

V malé sportovní hale tentokrát tisícihlavý dav bouřlivě podporoval zpěváky rockových balad. Někteří je zvládli slušně, někteří si pod sebou podřízli pomyslnou větev, která je drží ve finálových kolech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

saldo

30. 10. 2006 8:41
Tak tedy podle mne

to nejlíp zvládla Leona. Výborná barva hlasu s kterým dobře manipuluje a velmi dobrá intonace. Má ale holka smůlu. Za prvé že je holka (lépe řečeno dívka či slečna) a za druhé, že je poněkud při těle. V soutěži se dává hodně na "ksicht" a "figuru" a Leonce by slušelo, kdyby tak 10 kilo shodila. Je sice sympatická, ale jestli to všechno stačí se ukáže až dnes večer. Doufám (asi marně), že vypadne Burket a Leona postoupí.

0 0
možnosti

tenisovej loket

30. 10. 2006 10:19
Re: Tak tedy podle mne

R^

0 0
možnosti

aquaterra

30. 10. 2006 10:29
Re: Tak tedy podle mne

Mě nepříjemně překvapilo, že Leona se nedostala do finále už při minulé Superstar. Že je dobrá zpěvačka, jsem si všimla už dávno. Má skvělý hlasový fond a je tak nějak přirozená, nekalkuluje, jako většina ostatních soutěžících holek, nedělá ze sebe něco co není. Že má nějaká kila na víc, mě nezajímá. Bohužel, zdá se mi, že většina lidí si nedělá názor podle sebe, ale kopíruje názory tzv. "odborníků", a to včetně autorky článku. Stačí, když tzv. "sereblita" opakovaně dvakrát pochválí kvíkajícího Drdu a už je z něj zřejmě druhý Pavarotti.:-)

0 0
možnosti

Misak.Axell

16. 11. 2006 11:28
Re: Re: Tak tedy podle mne

Ty seš nějakej pomatenec nebo co, co ty můžeš být za člověka... Leona že si na nic nehraje? Prosim tě.. ty jí znáš osobně jako já? Víš jak se změnila? My, dřívější kamarádi, jako bysme pro ní neexistovali... Chová se k nám jako k nějakýmu odpadu, v soutěži jí nepoznávám.. hraje citlivku a přitom je to.. no škoda mluvit...

0 0
možnosti