Sophie Turnerová a Joe Jonas na premiéře filmu X-Men: Dark Phoenix (Hollywood,...

Sophie Turnerová a Joe Jonas na premiéře filmu X-Men: Dark Phoenix (Hollywood, 4. června 2019) | foto: Profimedia.cz

Hvězda Hry o trůny Sophie Turnerová se pochlubila první svatební fotkou

  • 9
Herečka Sophie Turnerová (23) známá jako Sansa Starková ze seriálu Hra o trůny se s fanoušky podělila o romantickou fotografii ze svého svatebního obřadu. Zpěváka Joea Jonase (29) ze skupiny DNCE si letos vzala již podruhé, tentokrát na zámku ve Francii.

Na svou druhou svatbu pozvali Sophie Turnerová a její manžel Joe Jonas rodinu a blízké přátele. Za svědkyni zvolila herečka kolegyni ze seriály Hra o trůny a svou nejlepší přítelkyni Maisie Williamsovou (22).

Ve čtvrtek se Turnerová na Instagramu pochlubila fanouškům první fotografií ze svatebního obřadu, ke které připsala jednoduše „Pan a paní Jonasovi“. Stejnou fotografii i text nahrál na sociální sítě i její manžel Joe Jonas. 

Pro svůj velký den zvolila nevěsta klasické bílé šaty značky Louis Vuitton s výrazným výstřihem doplněné romantickým závojem.

Svatba se konala v soukromém čtyři sta let starém zámku Château de Tourreau ve městě Sarrians. Zámek z roku 1612 si lze pronajmout na internetu. Cena za jednu noc začíná na 152 tisících korunách za člověka.

Poprvé se herečka a muzikant vzali počátkem května po udílení cen Billboard Music Awards se v Las Vegas. Obřad v kapličce v Las Vegas vedl dvojník Elvise Presleyho a novomanžele vyšel na 600 dolarů. S veselkou se na sociálních sítích v Instastories pochlubil DJ Diplo, který novomanželům hrál.

KVÍZ: Znáte dobře hvězdy seriálu Hra o trůny?

Turnerové šla za družičku bývalá Miss World a kamarádka vévodkyně Meghan Priyanka Chopraová, která se loni v prosinci během třídenní velkolepé bollywoodské svatby provdala za ženichova bratra Nicka Jonase.

Sophie Turnerová a Joe Jonas se seznámili díky Instagramu, kde zpěvák herečku v soukromé zprávě pozval na rande. Zasnoubili se v říjnu 2017 po ročním vztahu.

04.července 2019 v 05:34, příspěvek archivován: 04.července 2019 v 09:37

04.července 2019 v 03:55, příspěvek archivován: 04.července 2019 v 10:18

2. května 2019