Herečka Jasmine Lafitte se nahoty nebojí

Herečka Jasmine Lafitte se nahoty nebojí - Cannes 2008 | foto: Reuters

Skandál v Cannes: Herečka Lafitte přišla naostro, šaty poté roztáhla

  • 42
O pořádný poprask na filmovém festivalu v Cannes se po Sharon Stone či Madonně postarala také francouzská herečka Jasmine Lafitte, která si zapomněla vzít spodní prádlo, a tak ukázala víc než možná chtěla.

Filmový svátek ve Francii je pro všechny umělce velkou příležitostí jak na sebe upozornit. Někdo volí odvážnější dekolt, někdo zase průsvitné šaty. Ale herečka Jasmine Lafitte došla v tomto směru nejdál - přišla totiž naostro, a tak se fotografům naskytl nevídaný pohled. Tedy až poté, co bez dlouhého přemlouvání roztáhla šaty.

Stalo se tak před premiérou filmu La Frontiere de l'Aube francouzského režiséra Philippa Garrela. "Tohle jsme opravdu nečekali," nechal se slyšet jeden z přítomných fotoreportérů. "Jsme zvyklí na ledacos, ale takto odvážný kousek nás úplně zaskočil," dodal novinář.

O podobné skandálky není v Cannes nikdy nouze. Jen během letošních filmových dnů stačila bodovat Petra Němcová se svým odvážným dekoltem, herečka Sharon Stone, která rovněž pustila fotografy pod sukni či zpěvačka Madonna se svými průsvitnými šaty.