Shannen Doherty (4. února 2020)

Shannen Doherty (4. února 2020) | foto: Profimedia.cz

Nemocná Doherty se ukázala bez make-upu. Hollywood je posedlý botoxem, říká

  • 28
Shannen Doherty (50) známá díky roli Brendy v seriálu Beverly Hills 90210 má rakovinu v posledním čtvrtém stadiu. Herečka ukázala nenalíčenou tvář, na sociálních sítích se rozepsala o hollywoodské posedlosti botoxem a nepřirozeností.

„Dívala jsem se dnes večer na několik filmů. A zjistila jsem, že v nich je jen velice málo žen, se kterými se mohu ztotožnit,“ napsala Shannen Doherty o víkendu na Instagramu.

„Víte, co myslím. Ženy bez výplní, botoxu a faceliftu. Ženy, které si váží své tváře takové, jaká je. I s tím, že je na ní viditelné, co vše si prožily a čím si prošly. Hollywood je posedlý botoxem,“ pokračuje herečka.

„Opravdu jsem žila naplno. A miluji, že všechny ty různé prožitky se na mé tváři odráží. Mám toho za sebou hodně. Rakovinu také, ano. Ale víc než jen to. Konečně si užívám to, kým jsem. Skončila jsem s porovnáváním se s ženami z časopisů a s celým Hollywoodem, podle kterého máme takto vypadat všechny. Chci vídat více žen, jako jsem já,“ dodala Doherty.

Loni na podzim herečka přiznala, že se sice chystá psát dopisy na rozloučenou, ale i ve čtvrtém stádiu rakoviny stále pracuje na mnoha projektech, které ji, jak sama říká, drží při životě. „Když je někdo ve čtvrtém stádiu jako já, většina lidí ho odepíše. Já tu však stále jsem. Nejsem ještě připravena odejít a vzdát to,“ dodává Shannen Doherty.

Herečce rakovinu poprvé diagnostikovali v roce 2015. Následně prodělala mastektomii, při které jí odstranili jedno prso. V roce 2017 oznámila, že rakovina je na ústupu. O návratu nemoci se Doherty dozvěděla v roce 2019, ještě před smrtí kolegy ze seriálu Beverly Hills 90210 Luka Perryho.

8. října 2016