Schwarzenegger má novou profesi

  • 2
Herec Arnold Schwarzenegger patří k těm, kteří rádi dávají najevo, že by mohli existovat i bez stříbrného plátna. V poslední době například ukázal svým hollywoodským kolegům, že by mu nečinilo potíže pracovat třeba jako tlumočník. Schwarzenegger, o němž je známo, že pochází z Rakouska, obědval nedávno v kavárně Cafe Roma v Beverly Hills.
U vedlejšího stolu si pochutnával herecký kolega Al Martino, jenž proslul zejména rolí zpěváka Johnyho Fontaina v legendárním Kmotrovi.

Fontaine se kamarádům pochlubil článkem, který o něm vyšel v německém časopise. Ani on, ani nikdo z jeho spolustolovníků však nerozuměl německy, a tak nevěděli, co se vlastně v magazínu píše.

Schwarzenegger je chvíli poslouchal a pak se sám nabídl, že poslouží jako překladatel. Povstal a celý článek z rodné řeči přetlumočil.

Jeden z Arnoldových přátel mu poté sdělil, že působil velmi důstojně - asi jako poslanec, který přednáší svou řeč. Schwarzenegerovi, známému také politickými ambicemi, toto hodnocení podle očitých svědků zjevně zalichotilo.

Schwarzenegger s olympijskou pochodní